Πόλεμος για ένα "νινί"!

25.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το «νινί» της Βέρας Λάμπρου σέρνει καράβια, το «Νινί» της Έφης Θώδη, αυτό που δεν ξέρει πως χαϊδεύουνε και πως φιλούν στο στόμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το «νινί» της Βέρας Λάμπρου σέρνει καράβια, το «Νινί» της Έφης Θώδη, αυτό που δεν ξέρει πως χαϊδεύουνε και πως φιλούν στο στόμα, προκαλεί... πολέμους! Το all time classic άσμα, «Είσαι νινί μωρό μου» που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από την Έφη Θώδη (δεν υπάρχει γάμος, βάφτιση ή πανηγύρι που να μην παιχτεί), αλλά πρώτα τραγουδήθηκε από την Έλενα Γιαννακά, τώρα έχει γίνει το «μήλο της έριδος» ανάμεσα στην Θώδη και μία φερέλπιδα αοιδό, της οποίας (ωιμέ) μου διαφεύγει το όνομα.

Η νεαρή αοιδός έκανε διασκευή το εν λόγω άσμα, όπως καλή ώρα είχε κάνει με το «Γλύκα, γλύκα» η Κέλι Κελεκίδου, κι όπως καταλαβαίνεις προκάλεσε τη μήνι της Έφης. Όπως με την Κελεκίδου, έτσι και τώρα με την φερέλπιδα, η Θώδη βγήκε να διαμαρτυρηθεί για το...κλοπιράιτ και πως κανείς δε ζήτησε την άδειά της. Ωστόσο, η φερέλπιδα έχει πάρει τη σχετική άδεια από την Γιαννακά, η οποία πρώτη τραγούδησε το άσμα, οπότε μήτε που της ιδρώνει το αυτί.

Και της Θώδη το αυτί, μη νομίζεις, στεγνό είναι από ιδρώτα. Σου λέει η «Σταρ»: δεν πα να το διασκευάζει όποια θέλει; Εγώ το έκανα γνωστό με τη μελωδική φωνή μου και ο κόσμος το έχει συνδυάσει με μένα. Μη σου πω ότι σκέφτεται μέχρι να το βγάλει στο εξωτερικό και να ξεκινήσει τη διεθνή της καριέρα και με αυτό. «You are nini my baby, you don’ t know how to Kiss and xaidepsis».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]