Γάμος και παιδί για την Κέιτ Μος;

25.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε». Ο λόγος - για ποιους άλλους; - την Κέιτ Μος και τον Πιτ Ντόχερτι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε». Ο λόγος - για ποιους άλλους; - την Κέιτ Μος και τον τζανκι αγαπημένο της, Πιτ Ντόχερτι, οι οποίοι όχι μόνο τα ξαναβρήκαν, αλλά πρόκειται να παντρευτούν. Και το κυριότερο; Όπως φαίνεται, η Κέιτ είναι έγκυος! Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει το τελευταίο, αλλά το έκανε για την ίδια ο θείος του Πιτ. Μέχρι στην Sunday Mirror έφθασε η χάρη του, όπου αποκάλυψε πως η σύντροφος του ανιψιού του περιμένει παιδί και πως το «αίμα» του είναι τα μάλα ενθουσιασμένο που θα γίνει πατέρας.

Τον ενθουσιασμό του, ωστόσο, δεν φαίνεται να συμμερίζεται η καλή του, η οποία με το που έμαθε ότι εγκυμονεί έβαλε έξι όρους στον Ντόχερτι, αν θέλει να τον παντρευτεί και να βλέπει το παιδί τους. Πρόσεξε τώρα όρους. Πρώτον: να κόψει τα ναρκωτικά και να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης. Δεύτερον: να κόψει την παρέα με τους ?losers» φίλους του. Τρίτον: να στρωθεί να γράψει τραγούδια και μουσική, που υποτίθεται ότι είναι και η δουλειά του. Τέταρτο: Να την παίρνει τηλέφωνο τουλάχιστον τρεις φορές τη μέρα. Κάτι σαν την αντιβίωση. Πέμπτο: Να κόψει τα σαλιαρίσματα με διάφορες θαυμάστριές του κι έκτον: Να αρχίσει την υγιεινή ζωή.

Οι όροι ενεργοποιήθηκαν με την επιστροφή τους από την Φλωρεντία, όπου πήγαν διήμερο ταξίδι κι εκεί μάλλον της έκανε πρόταση γάμου. Αν ο Ντόχερτι συμμορφωθεί με αυτούς - ο θείος του λέει ότι ήδη στρώθηκε - τότε ο γάμος τους θα γίνει τον Ιανουάριο, στα 33α γενέθλια της Μος.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]