Κάηκε στο σολάριουμ!

23.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζότανε το γιοφύρι της Άρτας. Όλη την εβδομάδα την ετοιμάζουν, το Σάββατο δεν βγαίνει η μουσική εκπομπή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζότανε το γιοφύρι της Άρτας. Όλη την εβδομάδα την ετοιμάζουν, το Σάββατο δεν βγαίνει η μουσική εκπομπή της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη και κατά όπως φαίνεται θα πάρει καιρό μέχρι να πάρει κι επίσημα το «χρίσμα» της παρουσιάστριας. Το τελευταίο κώλυμα είχε να κάνει με τον συμπαρουσιαστή της, Στάθη Καβούκη, ο οποίος «ψήθηκε» στο σολάριουμ!

Ο νεαρός, αν και από τη φύση του ψιλό - μελαχρινούλης με...επίκτητο μελαψό δέρμα, θέλησε μες στο καταχείμωνο να σκάσει μύτη ακόμη πιο μαυρισμένος σα να ήμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Προφανώς, κάποιος θα του είπε ότι το μαυρισμένο κορμί είναι must τον φετινό χειμώνα και δένει απόλυτα με το λευκό του χιονιού. Επειδή, όμως, ο καιρός έχει κρυώσει και δεν είναι για μπάνια, πόσο μάλιστα για ατελείωτη ηλιοθεραπεία, ο Καβούκης είπε να κάνει ένα σολάριουμ.

Αν, όμως, λέγεσαι Τζούλια Αλεξανδράτου κα κάποιος σε έχει... μουντζωμένη, την πληρώνει ακόμη κα ο συμπαρουσιαστής σου. Κάρκανο έγινε ο δύσμοιρος στο σολάριουμ και στο τσακ γλίτωσε τα εγκαύματα πρώτου βαθμού! Οι συνεργάτες της εκπομπής προσπάθησαν να βρουν μία λύση, ώστε να προλάβουν να βγουν κανονικά στον αέρα. Όμως, το τσουρούφλισμα ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα να μη βγουν ούτε αυτό το Σάββατο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]