Αγόραζαν σερβίτσια Χρύσπα - Εμιρλής!

20.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όπως μαλώνουνε ο σκύλος με τη γάτα, έτσι κι εμείς μαζί δεν κάνουμε χωριό». Αυτά στο τραγούδι, γιατί στην πραγματικότητα, όπως φαίνεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όπως μαλώνουνε ο σκύλος με τη γάτα, έτσι κι εμείς μαζί δεν κάνουμε χωριό». Αυτά στο τραγούδι, γιατί στην πραγματικότητα, όπως φαίνεται, ο Μιχάλης Εμιρλής και η Χρύσπα μια χαρά κάνουν μαζί και σε τίποτε δεν θυμίζουν γάτα και σκύλο. Οι φήμες τον τελευταίο καιρό θέλουν τους δύο αοιδούς να είναι ζευγάρι, όμως αυτοί αποφεύγουν να τοποθετηθούν επί του θέματος.

Ειδικά, η Χρύσπα η οποία δηλώνει μόνη μετά τον χωρισμό της από τον γιο του Αργύρη Σαλιαρέλη. Ωστόσο, ένα ζευγάρι μπιρμπιλωτά μάτια, που δεν ξεγελιούνται εύκολα, είδε το ζευγάρι στα IKEA να κάνει τα ψώνια του. Και τι αγόραζε; Εδώ είναι το νιάου, νιάου που κάνει στα κεραμίδια. Πήραν σερβίτσια και άλλα είδη νοικοκυριού, ενώ πρόσεξε τη λεπτομέρεια: είχαν ένα καρότσι. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά ή ήθελαν να αγοράσουν λίγα πράγματα ή ότι η σχέση τους έχει περάσει στο στάδιο που μοιράζονται το ίδιο καροτσάκι στο σούπερ μάρκετ.

Εκτός αυτού, Χρύσπα και Εμιρλής έδειχναν να είναι πολύ κοντά και άνετοι μεταξύ τους, που αυτό όσο καλόπιστος κι αν είσαι πιστεύοντας τα λεγόμενα τους ότι είναι μόνο φίλοι, δεν το χωνεύεις. Πάντως, ο, τι κι αν λένε οι ίδιοι, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν έρωτα μεγάλο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]