Μελέτη: "Είμαι μόνη εδώ κι ένα χρόνο"!

20.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μόνη εδώ κι έναν χρόνο» δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη και οι άπιστοι Θωμάδες που αυτή τη στιγμή έχουν πέσει στα πατώματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μόνη εδώ κι έναν χρόνο» δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη και οι άπιστοι Θωμάδες που αυτή τη στιγμή έχουν πέσει στα πατώματα από τα γέλια, καλά θα κάνουν να πιστέψουν το κορίτσι, διότι σοβαρολογεί. Οι φήμες που ακούγονται για επανασύνδεση με τον πρώην αγαπημένο της καθώς και τα όσα ακούγονταν για τη θυελλώδη σχέση της με το Νίνο, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων και ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν.

Όλο αυτό τον χρόνο η Ελεονώρα είναι μόνη της και περιμένει τον κατάλληλο άνδρα, τον σωστό ιππότη που θα έρθει καβάλα στο άσπρο άλογο, θα την αρπάξει και θα την πάει βουρ στης εκκλησιάς την πόρτα. Μέχρι να έρθει, όμως, το παλικάρι αυτό, η Μελέτη απλά ηρεμεί, συσκέφτεται με τον εαυτό της και διαβάζει όσα γράφονται γι’ αυτήν. Τις αποκαλύψεις έκανε η γνωστή παρουσιάστρια στο Down Town, όπου ωσάν άλλη Barbie baby doll, μίλησε για τους πάντες και τα πάντα.

Είπε, δηλαδή, ότι έχει τη στήριξη του καναλιού κι ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δέχεται τόση επίθεση, αφού κι άλλες εκπομπές κάνουν τα ίδια και χειρότερα νούμερα, αλλά δεν κανείς δε μιλάει γι’ αυτές. Όσον αφορά τα προσωπικά της, ουδέποτε τα είχε με το Νίνο ή άλλον αοιδό, ενώ έχει κάνει δύο μεγάλες και σοβαρές σχέσεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]