Δεν θα φορέσει νυφικό η Σμαράγδα Καρύδη!

20.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι ονειρεύονται οι περισσότερες γυναίκες από μικρές; Τη μέρα που θα φορέσουν νυφικό και θα ντυθούν νυφούλες. Η Σμαράγδα Καρύδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι ονειρεύονται οι περισσότερες γυναίκες από μικρές; Τη μέρα που θα φορέσουν νυφικό και θα ντυθούν νυφούλες. Η Σμαράγδα Καρύδη, πάλι, αυτό τον καημό μήτε που τον είχε, μήτε που τον έχει και όπως φαίνεται δεν θα τον έχει για πολύ καιρό ακόμη. Όπως δήλωσε για ακόμη μία φορά σε συνέντευξή της, δεν θέλει να παντρευτεί και το να βάλει νυφικό δεν είναι στα άμεσα σχέδια της.

Το ίδιο ισχύει και με το παιδί, αφού ακόμη δε λέει να χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι για να γίνει μάνα. Σε περίπτωση, όμως, που ακούσει το πρώτο τικ τακ και αποφασίσει να γίνει μητέρα θα το κάνει με τον σωστό και παραδοσιακό τρόπο. Θα βρει, δηλαδή, ένα καλό παιδί και θα το παντρευτεί (χωρίς νυφικά και λοιπές τυμπανοκρουσίες), διότι όπως λέει θέλει το παιδί της να έχει πατέρα.

Στη συνέντευξη αυτή, η Καρύδη αποκάλυψε επίσης πως για το ρόλο της «Ντάλιας» στο Παρά Πέντε προοριζόταν άλλη ηθοποιός, μεγαλύτερή της. Τελευταία στιγμή, όμως, ο Γιώργος Καπουτζίδης άλλαξε γνώμη και πρότεινε στην ίδια. Ποια ηθοποιός ήταν η άτυχη της ιστορίας, δεν αποκάλυψε για ευνόητους λόγους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]