Ψήφο εμπιστοσύνης στους σταρ!

20.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ήταν η show biz να μην την ακούσει... πολιτικά. Άπαξ κι έγινε αυτό, οι επαγγελματίες πολιτικοί τον φόβο τους να έχουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν η show biz να μην την ακούσει... πολιτικά. Άπαξ κι έγινε αυτό, οι επαγγελματίες πολιτικοί τον φόβο τους να έχουν. Δεν υπήρξε ηθοποιός, τραγουδιστής και λοιποί εκπρόσωποι του star system που να έβαλαν υποψηφιότητα σε κάποιο δήμο και να μην εκλέχτηκε. Εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Άσε, που σε πολλές περιπτώσεις βγήκαν ακόμη και πρώτοι.

Όπως καλή ώρα η Δάφνη Μπόκοτα στον Πειραιά η Βάνα Μπάρμπα στο Κερατσίνι και ο Στράτος Τζώρτζογλου στη Νίκαια. Και άλλοι, όμως, επώνυμοι αναδείχθηκαν στις πρώτες θέσεις, όπως η Πέμυ Ζούνη, η Βάσια Τριφύλλη, η Βίκυ Λέανδρος, ο Στέλιος Διονυσίου, η Μαρία Τζομπανάκη και ο Τάσος Μητρόπουλος. Αυτοί, λοιπόν, έκαναν τον προεκλογικό τους, έβαλαν τη τζινιά τους, πήγαν στις λαϊκές (το ιδανικότερο μέρος για μία πετυχημένη ψηφοθηρία) κι άκουσαν από κοντά τα προβλήματα του κόσμου.

Έδειξαν να συμπάσχουν μαζί τους, έτσι λίγο η λάμψη του ονόματός τους, λίγο ο πόνος και η κατανόηση στο βλέμμα τους, είχαν ως αποτέλεσμα να τους εκλέξει ο κόσμος. Η πολιτική τους σταδιοδρομία μόλις ξεκίνησε και γιατί όχι μετά την Τοπική αυτοδιοίκηση να βάλουν... πλώρη για τη Βουλή!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]