Τι συμβαίνει με Κολέτσα - Μακρή;

18.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το καλοκαιράκι εμπνέει πολύ κόσμο ερωτικά και για του λόγου το αληθές, φέτος άνθισαν αρκετοί νέοι έρωτες. Ένας από αυτούς φαίνεται ότι είναι εκείνος ανάμεσα στην Χριστίνα Κολέτσα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το καλοκαιράκι εμπνέει πολύ κόσμο ερωτικά και για του λόγου το αληθές, φέτος άνθισαν αρκετοί νέοι έρωτες. Ένας από αυτούς φαίνεται ότι είναι εκείνος ανάμεσα στην Χριστίνα Κολέτσα και τον Διονύση Μακρή, αν και η περίπτωση τους μας είχε απασχολήσει ξανά πριν λίγους μήνες.

Τότε, που ξεκίνησαν τις κοινές τους εμφανίσεις σε κέντρο της παραλιακής, οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν ότι οι δύο αοιδοί έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Αλλά, τότε η Κολέτσα έκανε ακόμη μία επανασύνδεση με το Νίκο Γιγουρτάκη και πήγαν περίπατο οι φήμες. Τώρα, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Η σχέση της αοιδού με το νεαρό επιχειρηματία του «Romeo» ανήκει στο παρελθόν (αυτός ήδη βγαίνει με διάφορες αιθέριες υπάρξεις από το χώρο του μόντελινγκ) και τα δημοσιεύματα για Μακρή επανήλθαν.

Μάλιστα, κάποια από αυτά τους θέλουν να κάνουν μαζί κρουαζιέρα στο Ιόνιο πέλαγος, ενώ στην Αθήνα περνούν μαζί τα βράδια τους. Τι λένε Κολέτσα και Μακρής για τις φήμες; Τίποτε το συγκεκριμένο. Μόνο το Χριστινάκι λέει ότι έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Διονύση και ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος που παίρνει τηλέφωνο όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Α, επίσης, αποκαλεί τον Μακρή «άνδρα μου». Αυτό το είπε γι αστείο, οπότε ένα ρίχνω ένα «χο, χο» έτσι για το... savoir vivre.