Φουλ για δεύτερο γάμο

19.07.2001
Φίλτατη Έβελυν, μπορεί πέρα στο μακρινό Χόλιγουντ τα περισσότερα ζευγάρια να χωρίζουν τα τσανάκια τους και να τραβούν γι άλλη γη κι άλλα μέρη, όμως υπάρχουν και άνθρωποι που ερωτεύονται. Δύο από αυτούς είναι ο Νίκολας Κέητζ και η κόρη του Ελβις Πρίσλει, Λίζα Μαρί. Τα παιδιά είναι σφόδρα ερωτευμένα, τόσο πολύ που μιλάνε ακόμη και για γάμο.
Φίλτατη Έβελυν,


Μπορεί πέρα στο μακρινό Χόλιγουντ τα περισσότερα ζευγάρια να χωρίζουν τα τσανάκια τους και να τραβούν γι άλλη γη κι άλλα μέρη, όμως υπάρχουν και άνθρωποι που ερωτεύονται. Δύο από αυτούς είναι ο Νίκολας Κέητζ και η κόρη του Έλβις Πρίσλει, Λίζα Μαρί. Τα παιδιά Έβελυν, είναι σφόδρα ερωτευμένα, τόσο πολύ που μιλάνε ακόμη και για γάμο. Κι ας είναι μαζί μόλις τρεις μήνες, λεπτομέρειες.

Βλέπεις, τα περνούν πολύ ωραία και το κυριότερο τους αρέσουν τα ίδια πράγματα. Ακούνε Έλβις, τρώνε φυστικοβούτηρο και παίζουνε με το κατοικίδιο του Νίκολας, ένα ιγκουάνα. Ζωή ονειρεμένη που πρέπει να σφραγιστεί με ένα γάμο. Αυτό είπαν και οι ίδιοι και το μόνο που τους έχει απομείνει είναι να καθορίσουν την ημερομηνία. Το ζευγάρι περνά ώρες ατελείωτες στο σπίτι του Κέητζ, διότι καθόλου δεν αντέχουν τα φλας των φωτογράφων που φωνάζουν: "He, Nikolas, Lisa Mari smile". Εντάξει, μη νομίζεις ότι είναι και η Ελένη από το Κωσταλέξι, βγαίνουν και λίγο έξω. Αλλά πρόσεχε δεν αναλώνονται σε ανούσιες εξόδους στα μπαρ του Λος Άντζελες που το μόνο που πετυχαίνεις είναι να βάζεις θερμίδες από τις βότκες και τα ουίσκι.

Τελευταία τους, λοιπόν έξοδος ήταν σε μια έκθεση ζωγραφικής, όπου η εμφάνιση τους ήταν άκρως εντυπωσιακή. Που λες στα πλαίσια του: "Εμείς ταιριάζουμε" φρόντισαν τα ρούχα τους να είναι στα ίδια χρώματα. Το πουκάμισο του Κέητζ που θύμιζε ουράνιο τόξο το φορούσε η Λίζα Μαρί σε παντελόνα, ενώ το μπλουζάκι της ήταν άσπρο όπως το παντελόνι του αγαπημένου της. Δυστυχώς, όμως γι αυτούς, στην Έκθεση είχαν πάει και φωτογράφοι, οπότε αυτό που μισούν να κάνουν το έκαναν καλύτερα και από την Κλόντια Σίφερ.