Στα Φίτζι ο Τομ με την Πενέλοπε

19.07.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, πόσες μέρες είχες να ακούσεις νέα του; Μια, δυο; Ωστόσο, αξίζει να διαβάσεις το γράμμα μου. Καταρχήν, ο Τομ τα έχει με την Πενέλοπε Κρουζ κι αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του, ο οποίος μάλιστα είπε ότι τα παιδιά τα συμφωνήσανε στο πάρτι γενεθλίων του ηθοποιού, ενώ για να...γνωριστούν καλύτερα πήγαν στα Φίτζι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μάντεψε τι σου έχω σήμερα. Τομ Κρουζ, πρωτότυπο έτσι; Πόσες μέρες είχες να ακούσεις νέα του; Μια, δυο; Ωστόσο, αξίζει να διαβάσεις το γράμμα μου. Καταρχήν, ο Τομ τα έχει με την Πενέλοπε Κρουζ κι αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του, ο οποίος μάλιστα Σώτο μου, είπε ότι τα παιδιά τα συμφωνήσανε στο πάρτι του ηθοποιού. Πριν από αυτό δε συνέβαινε τίποτε. Ήταν δύο απλοί φίλοι.

Όπως, όμως λέει ο λαός "φίλοι, φίλοι καρυοφύλλι" και το κονέ δεν άργησε να γίνει. Τώρα, εμείς Σωτηράκη μου, ως καλοί άνθρωποι που είμαστε και που ποτέ δε σκεφτόμαστε άσχημα για το συνάνθρωπό μας, θα πρέπει να πιστέψουμε ότι τα παιδιά τα βρήκαν στο πάρτι μεταξύ βότκας και ξηρών καρπών. Έλα, όμως που ηθοποιοί της ταινίας "Vanilla Sky" όπου πρωταγωνιστούσαν οι Κρουζ λένε ότι οι δυο τους ήταν τάτσι μήτσι κότσι όλη την ώρα και πως στα διαλείμματα πήγαιναν μόνα τους να φάνε τα κρουασάν και τα σαντουιτσάκια που τους έφτιαχνε η παραγωγή.

Τέλος πάντων, σημασία - για εμάς τουλάχιστον - δεν έχει το πότε τα έφτιαξαν αλλά ότι τώρα είναι μαζί και ωσάν δυο ερωτευμένα έφηβα πιτσουνάκια ζουν την αγάπη τους. Κι άκου το καλύτερο, το ζεύγος πήγε για διακοπές στα νησιά Φίτζι, εκεί που την περασμένη εβδομάδα ήταν η Κίντμαν μετά του νέου της αγαπημένου Ράσελ Κρόου. Να' τάνε η ζήλια ψώρα; Με αυτό τον τρόπο σπάει τον τσαμπουκά στην πρώην, με το: "Φίτζι εσύ με τον αγελαδάρη; Φίτζι κι εγώ με τη σπανιόλα"; Ή ήταν τυχαία η επιλογή;

Τίποτα από όλα αυτά - σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο του Τομ - δεν ισχύει, αν κι εγώ Σώτο μου, έχω τις αμφιβολίες μου. Η επίσημη, λοιπόν εκδοχή είναι ότι ο ηθοποιός είχε προγραμματίσει τις διακοπές αυτές από το χειμώνα, πριν ακόμη χωρίσει με τη Νικόλ και το είχαν υποσχεθεί στα παιδιά τους. Υπόσχεση την οποία η πρώην του τήρησε, αφού ως γνωστών πήρε τα μικρά και τον Κρόου και πήγαν εκεί για μια εβδομάδα.

Το ίδιο λοιπόν, πράττει κι αυτός, ο οποίος εκτός από την Πενέλοπε πήρε κι ένα τσούρμο κόσμο. Σου λέει, μη δώσω δικαιώματα στα παιδιά, να είμαι λίγο προσεκτικός. Άσχετα από το τι κάνει η μάνα. Μάλιστα, γι αυτόν και την παρέα του έκλεισε ολόκληρη παραλία που διαθέτει υπερλούξ μπανγκαλόους και τα οποία κοστίζουν μόνο...3 χιλιάδες δολάρια τη μέρα. Κι όπως ακούγεται, θα μείνουν εκεί έναν ολόκληρο μήνα. Πολλά έξοδα κάνει ο "Θωμάς" και το διαζύγιο εκκρεμεί, μαζί και τα 100 δις που διεκδικεί η Νικόλ. Εκτός και αν τα έχει πολλά, όποτε να τα κάψει τα ρημάδια.