"Μεγάλη μπουκιά φάε, Καλομοίρα..."!

23.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες». Άμα μιλάει ο σοφός λαός. Και το αυτό αγαπημένε μου συμβαίνει με την Καλομοίρα. Η μικρή πέρυσι μετά το τέλος της Γιουροβίζιον έφυγε για την Αμερική, ρίχνοντας την πέτρα του αναθέματος και με την φράση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες». Άμα μιλάει ο σοφός λαός. Και το αυτό αγαπημένε μου συμβαίνει με την Καλομοίρα. Η μικρή πέρυσι μετά το τέλος της Γιουροβίζιον έφυγε για την Αμερική, ρίχνοντας την πέτρα του αναθέματος και με την φράση «δεν γυρίζω πίσω στην Ελλάδα» μας στεναχώρησε τα μάλα με την απόφαση της. Εξάλλου, η Καλομοίρα έδειχνε τόσο εξοργισμένη και απογοητευμένη με αυτά που έζησε (και προφανώς της έκαναν), που έλεγες ότι σίγουρα δεν θα ασχοληθεί ξανά με τη δισκογραφία.

Το είχαμε σχεδόν σίγουρο ότι θα έμενε στο Λόγκ Άιλαντ μαζί με μαμά, μπαμπά, αδελφή και αρραβωνιαστικό Γιώργο, θα παντρευόταν και θα έκανε παιδάκια. Και παρόλο που είχαμε στενοχωρηθεί με την απόφαση της, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι νιώσαμε ακόμη και περηφάνια που ένα 23χρονο κορίτσι έριξε το «ανάθεμα» σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν, όρθωσε το ανάστημα της και τα βρόντηξε όλα, επιστρέφοντας στην οικογενειακή γαλήνη.

Τον περασμένο χειμώνα, η Καλομοίρα άφησε για λίγο τη ζωή της στην Αμερική και ήρθε για τις ανάγκες του παιγνιδιού «Made in Japan». Αν και μας έκανε κάπως περίεργα, είπαμε... «άλλο τηλεόραση κι άλλο τραγούδι». Προφανώς, η μικρή είχε ρίξει το ανάθεμα μόνο στον περίεργο και δύσκολο χώρο του τραγουδιού. Η τηλεόραση είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Αλλά, αγαπημένε μου, είπαμε... «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες» και τώρα μαθαίνουμε ότι η Καλομοίρα, όχι μόνο επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά ετοιμάζει και νέο δίσκο! Όπως το διάβασες. Και δεν αποκλείεται ακόμη και να το βγάλει με την εταιρεία της, που πέρυσι μάς έκανε να καταλάβουμε ότι είχε πολλά παράπονα από εκείνους.