Η Βανδή γίνεται 40!

22.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Να ζήσεις Δεσποινάκι και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά». Γενέθλια έχει η Δέσποινα Βανδή, η οποία γίνεται 40 χρονών! Μη με κοιτάς έτσι. Σε όλα τα δημοσιεύματα, το 40 είναι πρώτη μούρη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Να ζήσεις Δεσποινάκι και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά». Γενέθλια έχει η Δέσποινα Βανδή, η οποία γίνεται 40 χρονών! Μη με κοιτάς έτσι. Σε όλα τα δημοσιεύματα, το 40 είναι πρώτη μούρη. Δεν είμαι εγώ εκείνη που μαρτύρησε την ηλικία της αοιδού. Εξάλλου και η ίδια αποκαλύπτει την ηλικία της, αφού είναι από τις λίγες διάσημες γυναίκες που δεν έχουν πρόβλημα με τα χρόνια τους.

Και της το αναγνωρίζω αυτό. Η Βανδή που λες στις 22 Ιουλίου πατάει τα 40 και για τη μέρα αυτή έχει ετοιμάσει ένα πάρτι γενεθλίων στο νέο της σπίτι, στο Κεφαλάρι. Θα έχει καλεσμένους γύρω στους τριάντα καλούς φίλους, ενώ τα εδέσματα της βραδιάς τα έχει ετοιμάσει η ίδια με τα χεράκια της. Γιατί, καλές οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό τον καιρό, όμως, η αοιδός βρίσκει χρόνο για την ίδια και την οικογένεια της.

Την επόμενη μέρα από το πάρτι μαζεύει και πάλι τα μπαγκάζια της, συνεχίζοντας το τουρ στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, οι συναυλίες της πηγαίνουν περίφημα και είναι σχεδόν όλες sold out. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο με μία συναυλία στην Αθήνα, όπου λέγεται ότι η Βανδή ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις.