Η ανακοίνωση για Καγιά. Πολλή συγκίνηση!

22.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το θέμα των τελευταίων ημερών δεν είναι άλλο από την Βίκυ Καγιά και την (μία ώρα αρχίτερα) απομάκρυνσή της από το τιμόνι του «Πρωινού Καφέ». Ντόρος μεγάλος έχει γίνει, αγαπημένε μου, με αποτέλεσμα ο ΑΝΤ1 να βγάλει ανακοίνωση και να τοποθετηθεί επί του θέματος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το θέμα των τελευταίων ημερών δεν είναι άλλο από την Βίκυ Καγιά και την (μία ώρα αρχίτερα) απομάκρυνσή της από το τιμόνι του «Πρωινού Καφέ». Ντόρος μεγάλος έχει γίνει, αγαπημένε μου, με αποτέλεσμα ο ΑΝΤ1 να βγάλει ανακοίνωση και να τοποθετηθεί επί του θέματος. Μα πάνω απ’ όλα έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να προστατεύσει το μοντέλο, που αν και στις... Αμερικές για σεμινάρια πάνω στην τηλεόραση (χο, χο), εδώ στο Ελλάντα δεν ακούει και λίγα.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση; Τον τρελό ενθουσιασμό της Καγιά που θα παρουσιάσει το μοντελοριάλιτι του καναλιού, «Next Top Model». «Μοναδική ευκαιρία» σου λέει ότι είναι αυτή και αναρωτιέμαι: το λέει αυτό κατά το γνωστό... «από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα» ή μετά από καιρό το μοντέλο θυμήθηκε ότι είναι μοντέλο, άρα το εν λόγω ριάλιτι είναι το φυσικό της περιβάλλον; Ο ΑΝΤ1, πάντως, δεν ξεχνά το μοντέλο την Καγιά και για του λόγου το αληθές το αναφέρει πρώτο πρώτο στην ανακοίνωση. «Είναι η ιδανική οικοδέσποινα, αφού από νεαρή ηλικία μπήκε στον χώρο του modeling και κατάφερε να κάνει διεθνή καριέρα και να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας».

Άσε που η ανακοίνωση περιλαμβάνει και σχετική δήλωση της πρώην οικοδέσποινας του «Πρωινού Καφέ». «Παρακολουθούσα ανελλιπώς το Next Top Model στο εξωτερικό και ονειρευόμουν να συμμετάσχω κάποτε σε αυτό. Μάλιστα, συχνά ταυτιζόμουν με τις παίκτριες και με συγκινούσαν οι προσπάθειές τους, γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι τη δύσκολη πορεία που πρέπει να ακολουθήσει μια κοπέλα σ’ αυτό το χώρο για να πετύχει την επαγγελματική καταξίωση». Να βάλω τώρα τα κλάματα (από συγκίνηση που όλα είναι τόσο ωραία, απλά και αγαπημένα στην tv. Ακόμη κι αν σε έχουν πετάξει... σαν την τρίχα από το ζυμάρι) ή να τα κρατήσω για μετά;;;