Ένα νυχτερινό κέντρο δώρο στην Μπάστα!

22.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πιάτσα χαλάει για τους γκόμενους όλου του κόσμου ο Θοδωρής Λανταβός. Και πώς να μην τη χαλάει, εδώ που τα λέμε, όταν κάνει στην Σάσα Μπάστα δώρο για την επανασύνδεση τους κοτζάμ νυχτερινό κέντρο;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πιάτσα χαλάει για τους γκόμενους όλου του κόσμου ο Θοδωρής Λανταβός. Και πώς να μην τη χαλάει, εδώ που τα λέμε, όταν κάνει στην Σάσα Μπάστα δώρο για την επανασύνδεση τους κοτζάμ νυχτερινό κέντρο; Ορίστε, κάτι τέτοια διαβάζουμε κι εμείς οι γυναίκες και μας πιάνει το παράπονο που δεν έχουμε έναν Λανταβό.... Τυχερή Μπάστα.

Βέβαια, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο νεαρός επιχειρηματίας προσπαθεί να αγοράσει ένα κέντρο για την αγαπημένη του. Φαίνεται, το έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να την κάνει «βασίλισσα της πίστας» και αφού στην πιάτσα δεν υπάρχουν πίστες που επιθυμούν για «βασίλισσα» τους την Μπάστα, το ζευγάρι το έβαλε σκοπό να βρει μια δικιά του. «Σάσα πίνει, Σάσα κερνάει» ένα πράγμα.

Παίζει, όμως, να έχει πέσει και πολύ... κρεβατομουρμούρα από Σάσα για την αγορά ενός κέντρου, διότι μετά την αποτυχημένη απόπειρα να αποκτήσει ο Λανταβός τις «Μούσες» του αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη, θα περίμενε κανείς ότι δεν θα ασχολιόταν ξανά με το... σπορ. Αμ, δε. Άπαξ και το ζευγάρι τα βρήκε ξανά μετά από εκείνον τον επεισοδιακό χωρισμός, ο νεαρός μάλλον έχει βαλθεί να προσφέρει τον ουρανό με τα άστρα στην Σάσα για να της δείξει τη χαρά του που είναι και πάλι μαζί.

Και το νυχτερινό κέντρο στου Ψυρρή είναι η καλύτερη απόδειξη. Έτσι, ο Λανταβός αυτή τη φορά κινήθηκε με μαεστρία και κατάφερε να επινοικιάσει ή αγοράσει (θα σε γελάσω) γνωστό μαγαζί της περιοχής, όπου η Μπάστα από τον Οκτώβριο θα είναι η «βασίλισσα» της πίστας. Η νεαρή είναι ξετρελαμένη με το δώρο του καλού της (σιγά μη δεν ήταν) και λέγεται ότι γρήγορα θα ξεκινήσει την εύρεση αοιδών που θα την πλαισιώσουν στο πρόγραμμά της. Ωιμέ.