Παντρεύονται Τόμιτς - Λιάφου

03.07.2001
Ελένη μου, έχω κάποιες μέρες να σε δω και νιώθω τύψεις που δεν έχεις ενημερωθεί για τα τελευταία νέα! Πόσο μάλιστα, όταν πρόκειται για ένα γάμο και δη του Μίλαν Τόμιτς! Μην μου πεις τώρα ότι δε γνωρίζεις τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού! Ο 28χρονος Μίλαν παντρεύεται στις 5 Ιουλίου την εκλεκτή της καρδιάς του 'Ελενα Λιάφου, με την οποία διατηρεί σοβαρό δεσμό αρκετό καιρό τώρα.
Ελένη μου,

έχω κάποιες μέρες να σε δω και νιώθω τύψεις που δεν έχεις ενημερωθεί για τα τελευταία νέα! Πόσο μάλιστα, όταν πρόκειται για ένα γάμο και δη του Μίλαν Τόμιτς! Μην μου πεις τώρα ότι δε γνωρίζεις τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού! Ο 28χρονος Μίλαν παντρεύεται στις 5 Ιουλίου την εκλεκτή της καρδιάς του 'Ελενα Λιάφου, με την οποία διατηρεί σοβαρό δεσμό αρκετό καιρό τώρα. Ο Μίλαν, αγαπημένη μου φίλη, είναι ο μόνος που έχει απομείνει στην ομάδα από το ιστορικό ξεκίνημα του 1992 μέχρι σήμερα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της ερυθρόλευκης ομάδας, γι' αυτό νομίζω πως αποκλείεται να μην τον έχεις ακούσει. 'Οπως και να 'χει, εγώ οφείλω να σε ενημερώσω για το ποιόν του.

Ο Μίλαν Τόμιτς, λοιπόν, ο οποίος έχει περάσει από διάφορες σχέσεις, αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και να δώσει όρκους αιώνιας πίστης στην αγαπημένη του 'Ελενα. Η όμορφη νυφούλα, θα εμφανιστεί ενώπιον 200 καλεσμένων με νυφικό που έχει ράψει ο Μιχάλης Ασλάνης ενώ κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο Ντράγκαν Τάρλατς, πρώην συμπαίκτης και εγκάρδιος φίλος του γαμπρού. Ταξίδι του μέλιτος δεν έχω πληροφορίες αν και που θα πραγματοποιηθεί, πάντως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσα σε αυτόν τον μήνα, μια που ο Τόμιτς από 1η Αυγούστου αρχίζει προετοιμασία και προπονήσεις για την νέα σεζόν!
Εμείς, Ελένη μου, να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον κυρίως, αλλά και προσωπικά στον Μίλαν, πολλές επιτυχίες για την ομάδα του! 'Αντε, και στα δικά σου!