Ρέμος και Ματσούκα στο Romeo!

03.07.2001
Γλυκέ μου Σωτήρη, θυμάσαι που είχαμε πάει στο Romeo πριν από λίγο καιρό και τα είχες δώσει. . . ΟΛΑ σε πίστα και τραπέζι; Ε, λοιπόν, δεν είσαι ο μόνος που ξεδίνει στο εν λόγω μαγαζί! Μην ντρέπεσαι, σε παρακαλώ, και ούτε να ζηλεύεις που δεν έμεινες στην "ιστορία" του μαγαζιού. Χαλασμός κόσμου γίνεται κάθε βράδυ και πλήθος επωνύμων και ανωνύμων σπεύδουν να απολαύσουν το καυτό δίδυμο της νυχτερινής ζωής.
Γλυκέ μου Σωτήρη,
θυμάσαι που είχαμε πάει στο Romeo πριν από λίγο καιρό και τα είχες δώσει. . . ΟΛΑ σε πίστα και τραπέζι; Ε, λοιπόν, δεν είσαι ο μόνος που ξεδίνει στο εν λόγω μαγαζί! Μην ντρέπεσαι, σε παρακαλώ, και ούτε να ζηλεύεις που δεν έμεινες στην "ιστορία" του μαγαζιού. Χαλασμός κόσμου γίνεται κάθε βράδυ και πλήθος επωνύμων και ανωνύμων σπεύδουν να απολαύσουν το καυτό δίδυμο της νυχτερινής ζωής.

Ποιά είχε πάει, λοιπόν, το Σάββατο που μας πέρασε στο Romeo; Η Δήμητρα Ματσούκα, συνοδευόμενη από το συμπρωταγωνιστή της στο Θέατρο "Λαμπέτη", Στράτο Τζώρτζογλου. Θα μου πεις τώρα, τόσοι και τόσοι έχουν περάσει από το μαγαζί, τη Ματσούκα γιατί να στην αναφέρω; Αφενός αγαπητέ μου - και μην μου το παίζεις ανώτερος - έχεις εκδηλώσει ένα είδος θαυμασμού για την πανέμορφη ηθοποιό (συμφωνώ απολύτως) και δεν το μπορεί η συνείδησή μου να μην σε ενημερώσει για τις δημόσιες εμφανίσεις της. Αφετέρου η κοπέλα έκλεψε την παράσταση ακόμα και πάνω στην πίστα! Τη σήκωσε, που λες, το Τσαλικάκι πάνω και τραγούδησαν μαζί το "Μια είναι η ουσία", ενώ επιδόθηκε με ζήλο στο τσιφτετέλι, κερδίζοντας, αναμφισβήτητα, την παράσταση! Ο Τζώρτζογλου από κάτω σιγοτραγουδούσε, ενώ ξεκόλλησε από το Romeo μόλις τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε και πήρε το κορίτσι και φύγανε με την πολλών κυβικών μηχανή του.

Το προηγούμενο βράδυ Σώτο μου είχε πάει στο μαγαζί και ο Αντώνης Ρέμος. Τον άφησα όμως για το τέλος, παρόλο που προηγήθηκε χρονικά, για να ενημερώσω εσένα πρώτα! Σου το συγχωρώ ΚΑΙ αυτό και προχωρώ! Ο Αντωνάκης, που λες, είχε συνεργαστεί με τον Τσαλίκη το χειμώνα στο Apollon Palace (μαζί με τον Ρουβά) και μάλιστα είχε πολύ καλές σχέσεις με τον "μικρό" της παρέας. Το Τσαλικάκι, μάλιστα, είχε δηλώσει ότι ο Ρέμος τον είχε βοηθήσει πολύ με σωστές συμβουλές και ότι είχε πάρει πολλά από αυτόν.

'Εσκασε μύτη λοιπόν με την παρέα του ο Αντώνης την Παρασκευή κατά τις 2.00 στο Romeo και άρχισαν - κυριολεκτικά σου μιλάω - τα όργανα. Δεν ξέρω αν έχεις πάει να δεις από κοντά τον Αντώνη να τραγουδάει, αν όχι, με μια λέξη θα σου το πω: χάνεις! Τα δίνει όλα παιδί μου ο άνθρωπος στην πίστα και μάλιστα έχει τύχει και άλλες φορές να επισκεφτεί συνεδέλφους του, να πάρει το μικρόφωνο και να ανεβάσει το κέφι και την διασκέδαση στα ύψη!

Αυτά, λοιπόν, αγαπημένε μου έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Romeo. Εγώ, από δω και πέρα ένα έχω να σου πω: ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ;