Ο Αρμάνι μοιράζει φουλάρια στη Σκιάθο

02.07.2001
Αγαπητέ Σωτήρη,μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά και όλοι να παίρνουν σιγά - σιγά τις άδειές τους, όμως - κακά τα ψέματα! - δεν μπορεί να μην ενημερωθείς για τα τελευταία νέα στο χώρο της showbiz. Το σημαντικότερο των ημερών, λοιπόν, είναι η επίσκεψη των Αρμάνι, Χανκς και Σπρίνγκστιν σε Σκιάθο και Κεφαλλονιά.
Αγαπητέ Σωτήρη,
μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά και όλοι να παίρνουν σιγά - σιγά τις άδειές τους, όμως - κακά τα ψέματα! - δεν μπορεί να μην ενημερωθείς για τα τελευταία νέα στο χώρο της showbiz. Το σημαντικότερο των ημερών, λοιπόν, είναι η επίσκεψη των Αρμάνι, Χανκς και Σπρίνγκστιν σε Σκιάθο και Κεφαλλονιά.
Ο Τζόρτζιο Αρμάνι, γλυκιέ μου Σώτο, έφτασε στην καταπράσινη Σκιάθο την Παρασκευή το απόγευμα με το ιδιωτικό τζετ του φίλου του, μεγαλοεπιχειρηματία και πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ ένα Land Rover τον μετέφερε από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο του νησιού αρχικά (να μην κάνει την βόλτα του ο άνθρωπος;) και το όρμο της Κουκουναριάς έπεiτα, όπου τον περίμενε η θαλαμηγός Αλφέα για να τον ξεναγήσει στις παραλίες και τα απόμερα του νησιού.
Καλέ μου Σωτήρη, ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και τί ψυχή καλή ξέρω πως έχεις, αυτό όμως που έκανε ο Τζόρτζιο στο αεροδρόμιο του νησιού πολύ με συγκίνησε και μη συγχιστείς σε παρακαλώ. Χάρισε, λέει, στις συνοδούς εδάφους του αεροδρομίου από ένα μεταξωτό μαντήλι, υπογεγραμμένο από τον ίδιο και όχι καμιά "μαϊμού"! 'Οταν ο άνθρωπος έχει επίπεδο, παιδί μου, το αποδεικνύει κάθε στιγμή... Πάντως, ο Αρμάνι μας εγκατέλειψε την Κυριακή το απόγευμα χωρίς κανείς να ξέρει προς ποια κατεύθυνση οδεύει και αν θα ξαναγυρίσει λίαν συντόμως στην χώρα μας. Το μόνο που είπε είναι ότι έχουμε μια πανέμορφη χώρα (το ξέρουμε, ευχαριστούμε) και πως οι Ελληνίδες είναι ιδιαίτερα δυναμικές και σίγουρες για τον εαυτό τους.
Επειδή όμως πολύ σου μίλησα για την Σκιάθο και ξέρω ότι ζηλεύεις, μια που η δική σου άδεια αργεί ακόμα, θα σου μιλήσω για τον αγαπημένο μου ηθοποιό, ο οποίος βρέθηκε στο νησί του λοχαγού Κορέλι μαζί με τον διάσημο ροκ σταρ Μπρους Σπρίνγκστιν ("Born in the USA"). Οι φήμες λένε, ότι ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς, έφτασε με ένα liar jet στην Κέρκυρα το βράδυ της Τρίτης, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του γυναίκα (Ελληνίδα παρακαλώ) και τον Μπρους Σπρίνγκστιν με την οικογένειά του. Προορισμός τους η όμορφη Κεφαλλονιά, όπου βρέθηκαν τα... ίχνη τους την Παρασκευή το βράδυ - πού αλλού; - στην ταβέρνα της Τασίας στο Φισκάρδο. Την επομένη, και αφού ο Σπρίνγκστιν φωτογράφησε όλες τις γωνιές του Φισκάρδου, η διάσημη παρέα έκανε ψώνια και.. "απόπειρες" για ψάρεμα σε τουριστικές περιοχές του νησιού. Το Σάββατο το απόγευμα, το ταξίδι των σταρ στο νησί του Ιονίου πελάγους τελείωσε και τα ίχνη τους χάνονται και πάλι, πιθανότατα κάπου ανάμεσα στην Ιθάκη και τη Λευκάδα.
Σωτήρη μου, παρόλο που σε παρακάλεσα τόσες φορές να με πας Κεφαλλονιά και σε προσκάλεσα και στη Σκιάθο να μας κάνεις παρέα με την υπόλοιπη οικογένεια, εσύ πάλι δεν μου έδωσες σημασία και με άφησες να μαθαίνω τα νέα από αλλού και να πρέπει να σε ενηρώσω και από πάνω! Σε αφήνω για τώρα, να μάθω και άλλα, μια που ο αγαπημένος μου Τομ έφυγε από το Φισκάρδο και δεν προλαβαίνω να πάω να τον συναντήσω... Ελπίζω, τουλάχιστον, να προλάβουμε να έχουμε αποκλειστικά την είδηση για την άφιξη του Τομ Κρουζ στην Κεφαλλονιά για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.