Φλερτ Καμηλά - Πονηράκη τέλος!

04.07.2001
Αγαπητή Δημητρούλα, ξέρω ότι εσύ δροσίζεσαι σε κάποια αμμουδιά της Ρόδου, ενώ εμείς εδώ προσπαθούμε να αναπληρώσουμε το κενό και να ενημερωθούμε για τα τεκταινόμενα στους χώρους της show biz. Ξέρω, επίσης, ότι είσαι ασυναγώνιστη στις σχετικές ειδήσεις και πως ξέρεις τα πάντα, έχοντας αυτιά και μάτια σε όλα τα σημεία του σώματός σου. Παρόλα αυτά, θα κάνω μια απόπειρα, με μοναδική ελπίδα να μην έχεις ακούσει το περιστατικό για το οποίο βούιξε η πρωτεύουσα πριν από μερικές μέρες, λόγω της απουσίας σου φυσικά! 'Εχει γίνει χαμός που λες χρυσή μου με την ενδεχόμενη σχέση της Αλέκας Καμηλά και του Βασίλη Πονηράκη.
Αγαπητή Δημητρούλα,
ξέρω ότι εσύ δροσίζεσαι σε κάποια αμμουδιά της Ρόδου ενώ εμείς εδώ προσπαθούμε να αναπληρώσουμε το κενό και να ενημερωθούμε για τα τεκταινόμενα στους χώρους της δημοσιότητας. Ξέρω, επίσης, ότι είσαι ασυναγώνιστη στις σχετικές ειδήσεις και πως ξέρεις τα πάντα, έχοντας αυτιά και μάτια σε όλα τα σημεία του σώματός σου. Παρόλα αυτά, θα κάνω μια απόπειρα, με μοναδική ελπίδα να μην έχεις ακούσει το περιστατικό για το οποίο βούιξε η πρωτεύουσα πριν από μερικές μέρες, λόγω της απουσίας σου φυσικά!
'Εχει γίνει χαμός που λες αγαπητή μου, με την ενδεχόμενη σχέση της Αλέκας Καμηλά και του Βασίλη Πονηράκη. Υπήρχαν έντονες φήμες ότι ο νεαρός επιχειρηματίας, πρόσφατα χωρισμένος από την 'Αντζελα Ευριπίδη, διατηρούσε φλογερό δεσμό με το πανέμορφο μοντέλο. Οι φήμες οργίαζαν όλο και περισσότερο με την πάροδο των ημερών και τα δύο παιδιά δεν ήξεραν πλέον τι να δηλώσουν, τι να πιάσουν και τι να αφήσουν. Η 'Αντζελα από την πλευρά της, έχοντας ζήσει αρκετό καιρό με τον Βασίλη (πάνω από δύο χρόνια έχω την εντύπωση), ήθελε να κρατήσει ένα επίπεδο και είχε δημόσια δηλώσει, ερωτηθείσα για τις οργιάζουσες φήμες περί αντικαταστάτριάς της στο πρόσωπο της Αλέκας, ότι εύχεται στα παιδιά να είναι καλά μαζί.
Ωστόσο, αυτό που εγώ έμαθα Δημητρούλα μου είναι ότι, ναι μεν υπήρξε ένα φλερτ μεταξύ Βασίλη και Αλέκας, το πράγμα όμως σταμάτησε εκεί χωρίς να δημιουργηθεί κανενός είδους σχέση!
Δεν είναι παιδί μου να γνωρίσεις ένα παιδί, να βγεις μαζί του, να κάνετε παρέα. Αρχίζουν όλοι να βγάζουν φήμες περί ενδεχόμενης σχέσης και πού να σε αφήσουν ήσυχο να απολαύσεις την γνωριμία.
Πάντως, η κουκλάρα Αλέκα εθεάθη προ ημερών μόνη της να διασκεδάζει σε κέντρο της Θεσσαλονίκης. 'Οσο για τον Βασίλη, δεν ξέρω τί να σου πω, το παιδί έχει περάσει από εφήμερες σχέσεις με μοντέλα (την Καντζά και την Διαμαντή θυμάμαι αυτήν τη στιγμή να σου πω) και άλλες φορές. Οπότε, δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν σε λίγο καιρό ακούσουμε για άλλο φλερτ που θα τον αφορά! Τότε, ελπίζω, θα είσαι εσύ εδώ να με ενημερώσεις!!!