Η Ρούλα νονά!

04.07.2001
Φίλτατε θετέ πατέρα Σωτήρη, θυμάσαι όταν με βάφτιζες πριν από λίγο καιρό τί νονούς "τσίπιδες" διάλεξες για μένα; Νονούς σαν τη Ρούλα Κορομηλά και τον Βαρβέρη τον επιχειρηματία (βλ. Moda Bagno) δεν μπορούσες να μου βρεις;
Φίλτατε θετέ πατέρα Σωτήρη, θυμάσαι όταν με βάφτιζες πριν από λίγο καιρό τί νονούς "τσίπιδες" διάλεξες για μένα; Νονούς σαν τη Ρούλα Κορομηλά και τον Βαρβέρη τον επιχειρηματία (βλ. Moda Bagno) δε μπορούσες να μου βρεις; Βέβαια, θα μου πεις, εγώ δεν σου βρήκα γυναίκα σαν τη Ντενίση και εσύ ίσως να θέλησες να με εκδικηθείς. . . Τώρα μπερδεύτηκες, είμαι σίγουρη. Γι' αυτό μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.
Λοιπόν η Μιμή Ντενίση βαφτίζει την κορούλα της, Μαριτίνα, μέσα στην άλλη εβδομάδα. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί σε μια περιοχή, ονόματι Μαλαισίνα, κοντά στη Λαμία ενώ ευτυχείς... νονοί θα είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Βαρβέρης και η διάσημη Ρούλα Κορομηλά. 'Οπως βλέπεις Σώτο μου, το ένα φέρνει τ' άλλο, οπότε μετά την πολυσυζητημένη υιοθεσία ήρθε και η βάφτιση, ως φυσικό αν μη τί άλλο επακόλουθο. 'Οσο για την επιλογή του ονόματος Μαριτίνα, είναι μια μείξη των ονομάτων των γονέων του κοριτσιού!