Θύμα φάρσας ο Λιβιεράτος!

05.07.2001
Αγαπημένη μου 'Εβελυν, τη στιγμή που εσύ λιάζεσαι ανέμελη και ήρεμη στον ήλιο και απολαμβάνεις τις διακοπές σου, άλλοι παθαίνουν ψυχρολουσία στην καυτή Αθήνα! Ο λόγος για τον Λάμπη - εσύ λάμπεις Μπάμπη μου! - Λιβιεράτο, ο οποίος τις προάλλες έπαθε μεγάλη πλάκα από τη φάρσα του Χρήστου Φερεντίνου για την εκπομπή "Μπαμ".
Αγαπημένη μου 'Εβελυν,

τη στιγμή που εσύ λιάζεσαι ανέμελη και ήρεμη στον ήλιο και απολαμβάνεις τις διακοπές σου, άλλοι παθαίνουν ψυχρολουσία στην καυτή Αθήνα! Ο λόγος για τον Λάμπη - εσύ λάμπεις Μπάμπη μου! - Λιβιεράτο, ο οποίος τις προάλλες έπαθε μεγάλη πλάκα από τη φάρσα του Χρήστου Φερεντίνου για την εκπομπή "Μπαμ".

Το σχέδιο ήταν να πάει ο Λάμπης στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, αλλά να μείνει στο διαφανές ασανσέρ. Φαντάσου βρε 'Εβελυν τί πανικό θα έπρεπε να πάθει ο καημένος ο Λάμπης εκείνη την ώρα. Λίγο από κλειστοφοβία ή και υψοφοβία να είχε, θα είχε λιποθυμήσει... Η φάρσα όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο Φερεντίνος - "ανελέητος" στις εμπνεύσεις του - έβαλε να κλέψουν το αμάξι του Λάμπη εκείνη την ώρα που εκείνος έβλεπε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι' αυτό, εγκλωβισμένος στο ασανσέρ! Βασικός συνεργός στην φάρσα ήταν η σύζυγος του Λάμπη, Εύη Αδάμ!
Το σημαντικό είναι ότι ο Λάμπης, όντας παιδί με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και με διάθεση συνεχούς αυτοσαρκασμού, γέλασε πολύ με το όλο σκηνικό και βρήκε πολύ καλή την ιδέα!

'Ετσι είναι αγαπητή 'Εβελυν, όταν έχεις χιούμορ! Τώρα θα μου πεις, γέλασε τόσο επειδή βρήκε πολύ αστεία την φάρσα ή από την χαρά του που τελικά το αυτοκίνητό του δεν είχε κλαπεί;

Ξέρω ότι θα ήθελες πολύ να το δεις και να γελάσεις, αλλά θα αναγκαστώ να σε στενοχωρήσω! Η εταιρεία του Λάμπη (Sony Music) δεν επέτρεψε να προβληθεί η εν λόγω φάρσα, γιατί δεν ταίριαζε στο ίματζ του. Τώρα ποιο ίματζ εννοεί δεν κατάλαβα και πολύ καλά αλλά κάτι θα ξέρουν αυτοί... Σημασία έχει πως τα παιδιά γέλασαν πολύ! Εσύ να τα βλέπεις αυτά και να χαμογελάς πάντα (ξέρεις εσύ τί σου λέω!)...