Τα γενέθλια του Φουστάνου στο Privilege

06.07.2001
Αχ βρε Δημητρούλα μου, λείπεις και έχεις χάσει τα σημαντικότερα νέα! Όχι δηλαδή ότι αποτελούν ανεπανάληπτα happenings, απλώς ξέρω πως, αν ήσουν εδώ, θα είχες φέρει το ρεπορτάζ πιο γρήγορα από όλους τους άλλους. 'Οπως, ας πούμε, τα γενέθλια του πλαστικού χειρουργού Ανδρέα Φουστάνου την περασμένη Τρίτη, τα οποία γιόρτασε στο Privilege μετά της αγαπημένης του συζύγου Νατάσας Θεοδωρίδου και του νεόνυμφου ζευγαριού Μενεγάκη - Λάτσιου.
Αχ βρε Δημητρούλα μου,
λείπεις και έχεις χάσει τα σημαντικότερα νέα! Όχι δηλαδή ότι αποτελούν ανεπανάληπτα happenings, απλώς ξέρω πως, αν ήσουν εδώ, θα είχες φέρει το ρεπορτάζ πιο γρήγορα από όλους τους άλλους.
'Οπως, ας πούμε, τα γενέθλια του πλαστικού χειρουργού Ανδρέα Φουστάνου την περασμένη Τρίτη, τα οποία γιόρτασε στο Privilege μετά της αγαπημένης του συζύγου Νατάσας Θεοδωρίδου και του νεόνυμφου ζευγαριού Μενεγάκη - Λάτσιου.
O Ανδρέας Φουστάνος επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του (τα πόσα έκλεισε άραγε;) με λίγους αγαπημένους φίλους, γι' αυτό και προσκάλεσε, εκτός από τους αγαπημένους του κουμπάρους, τον Παντελή Καναράκη, τον Θέμη Γεωργαντά, τον Σταύρο Ζερβάκη (βλ. " 'Ελα βρε Σταύρο, σταμάτα..." σκηνοθέτη του Πρωινού Καφέ) και ένα μοντέλο της πρωινής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.
Απλά ντυμένοι και λαμπεροί τόσο οι καλεσμένοι του, όσο και ο ίδιος, κάθισαν σε ένα ρεζερβέ τραπέζι και απόλαυσαν ελαφρύ φαγητό και λευκό κρασί, χωρίς όμως τούρτα - εξ' ου και η απορία μου περί της ηλικίας του. . .
Ακολούθησε το "τσακίρ κέφι", μια που οι δύο αγαπημένες φίλες και κουμπάρες επιδόθηκαν σε εντυπωσιακά λικνίσματα, ιδίως όταν ο d.j έπαιξε ένα από τα καινούργια τραγούδια της Νατάσας, που μόλις κυκλοφόρησαν!
Τα δώρα που έκαναν στον εορτάζοντα είχαν όλα μεγάλη δόση χιούμορ, αγορασμένα από την Ρεζέρβα.
Αυτά έγιναν, αγαπητή μου, στα γενέθλια του Ανδρέα Φουστάνου (Καρκίνος στο ζώδιο). Εμείς να του ευχηθούμε χρόνια πολλά και πολύ - πολύ ευτυχισμένα. 'Οσο για σένα, καλά να περνάς και να ανταμώσουμε γρήγορα σε παρακαλώ!