Το Χόλιγουντ επιλέγει και πάλι Ελλάδα!

07.07.2001
Φίλτατε Σωτήρη, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Γκρινιάρα δεν είμαι και το ξέρεις, όμως ακούω κάθε λίγο και λιγάκι για επισκέψεις αστέρων του Χόλιγουντ στην Ελλάδα κι εγώ - δύο βήματα από τα νησιά - δεν έχω χρόνο να φύγω ούτε για μισή μέρα! Τελοσπάντων, καλά να περνάνε οι άνθρωποι και θα δούμε, ελπίζουμε κι εμείς σε μια... γαλάζια μέρα. Είναι ώρα σου να λάβεις την πολύτιμη - δεν θέλω αντιρρήσεις! - ενημέρωσή σου. Που λες, πλήθος επωνύμων έχουν αρχίσει να επισκέπτονται τη χώρα μας και τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους αυτό το καλοκαίρι.
Φίλτατε Σωτήρη,
δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Γκρινιάρα δεν είμαι και το ξέρεις, όμως ακούω κάθε λίγο και λιγάκι για επισκέψεις αστέρων του Χόλιγουντ στην Ελλάδα κι εγώ - δύο βήματα από τα νησιά - δεν έχω χρόνο να φύγω ούτε για μισή μέρα! Τελοσπάντων, καλά να περνάνε οι άνθρωποι και θα δούμε, ελπίζουμε κι εμείς σε μια... γαλάζια μέρα. Είναι ώρα σου να λάβεις την πολύτιμη - δεν θέλω αντιρρήσεις! - ενημέρωσή σου. Που λες, πλήθος επωνύμων έχουν αρχίσει να επισκέπτονται τη χώρα μας και τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους αυτό το καλοκαίρι. 'Ηδη πέρασε το πρώτο κύμα των επισήμων επισκεπτών την περασμένη εβδομάδα και έπονται πολλοί ακόμα.

Πρώτος και καλύτερος ο Τομ Κρουζ, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να φτάσει με τη νέα του κατάκτηση στην Κέρκυρα. Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που ο Τομ επισκέπτεται το νησί των Φαιάκων, μια που πέρυσι είχε περάσει ολιγοήμερες διακοπές με την Νικόλ Κίντμαν στο νησί.

Ακολουθεί η Λίντα Εβαγκελίστα. 'Ελα τώρα, μην το παίζεις ανήξερος, πρόκειται για την καλλονή με τα δίμετρα πόδια, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει φιλοξενηθεί στο wallpaper σου! Εντάξει, ίσως να έχουν περάσει πολλές από εκεί και να μην ξέρεις για ποια ακριβώς σου μιλάω, κοίτα τη φωτογραφία όμως και θα θυμηθείς. . .
Καθώς το Ιόνιο έχει την τιμητική του αυτό το καλοκαίρι, θα συνεχίσω με αυτό!

Το όνομα Ζιζέλ σου λέει κάτι; Είναι αυτή που είχε έρθει πριν από 3 μήνες περίπου στην Αθήνα, για να συμμετάσχει στην καλοκαιρινή επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη! Τότε, λοιπόν, η Σήλια της είχε προτείνει να επισκεφτεί την Ελλάδα και το καλοκαίρι, στο γιοτ του αρραβωνιαστικού της Νίκου Τσάρκου, και να κάνουν μια κρουαζιέρα στα γαλάζια νερά του Ιονίου. Μάλιστα, αν δεν γνωρίζεις, η οικογένεια του κ. Τσάρκου έχει υπό την κατοχή της ένα μικρό καταπράσινο νησάκι, το οποίο και θα επισκεφτούν όλοι μαζί.
Η Ζιζέλ, φυσικά, δεν θα έρθει μόνη της - όπως τον Απρίλη - αλλά θα συνοδεύεται από τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λεονάρντο ντι Κάπριο!!! Ο Λεονάρντο την προηγούμενη φορά δεν είχε έρθει μαζί της, γιατί βρισκόταν στην Ιταλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Τώρα, πάντως, θα περάσουν τις διακοπές τους στην χώρα μας, μαζί και ερωτευμένοι! Σκόρδα, σκόρδα! Κι εσύ, Σώτο, μη ζηλεύεις σε παρακαλώ!

Αφού, λοιπόν, για φέτος όλοι προτίμησαν το Ιόνιο, υπάρχει και κάποιος που θα τιμήσει το Αιγαίο! Ο λόγος για τον Mr Planet Hollywood (Μπρους Γουίλις), ο οποίος έχει ένα κολλητό στην Ελλάδα. Μαζί με αυτόν και με άλλους φίλους του - αντροπαρέα θα είναι - θα κάνουν μια κρουαζιέρα για δύο εμβομάδες στο Αιγαίο. Τα νησιά που θα τιμήσουν θα είναι και μικρά και μεγάλα, ενώ σίγουροι σταθμοί τους θα είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Αυτά φίλτατε θετέ πατέρα Σωτήρη για τους επισκέπτες μας! 'Οσο για σένα, σου το ξανάπα, μη ζηλεύεις και ματιάσεις κανέναν!