Πλατινένια Νατάσα αλά New York

10.07.2001
Αγαπητή Δημητρούλα, μπορεί αυτή την στιγμή να βρίσκεσαι στην Κυανή Ακτή και να μην ασχολείσαι καθόλου με τα κοσμικά της. . . ταπεινής σου χώρας, όμως εγώ στην προσπάθειά μου να σε ενημερώσω σωστά, ανακάλυψα εκλεκτό πληροφοριοδότη! Ο administrator σου λέει κάτι; Το μάτι στο γεμίζει για τέτοια καθήκοντα; Κι όμως, ο δυναμικός Παρθένος του portal έκανε πολύ καλή δουλειά και μου μίλησε εκτενώς για την εκδήλωση που οργάνωσε χθες η Sony Music, προς τιμήν της Νατάσας Θεοδωρίδου , με αφορμή την ανάδειξη των προηγούμενων δίσκων της σε πλατινένιους!
Αγαπητή Δημητρούλα,
μπορεί αυτή την στιγμή να βρίσκεσαι στην Κυανή Ακτή και να μην ασχολείσαι καθόλου με τα κοσμικά της. . . ταπεινής σου χώρας, όμως εγώ στην προσπάθειά μου να σε ενημερώσω σωστά, ανακάλυψα εκλεκτό πληροφοριοδότη! Ο administrator σου λέει κάτι; Το μάτι στο γεμίζει για τέτοια καθήκοντα; Και όμως, ο δυναμικός Παρθένος του portal έκανε πολύ καλή δουλειά και μου μίλησε εκτενώς για την εκδήλωση που οργάνωσε χθες η Sony Music, προς τιμήν της Νατάσας Θεοδωρίδου , με αφορμή την ανάδειξη των προηγούμενων δίσκων της σε πλατινένιους!
Πρόκειται για τους "Θα μιλήσω με τ' αστέρια" και "Νατάσα Θεοδωρίδου", οι οποίοι έγιναν πλατινένιοι.
Το event έλαβε χώρα στο New York (πίσω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και μαζεύτηκαν πολλοί φίλοι της τραγουδίστριας, για να την συγχαρούν. Ανάμεσα στους παραβρισκομένους, εθεάθησαν ο Τριαντάφυλλος, ο Στέλιος Διονυσίου, η μητέρα της Νατάσας καθώς και η κόρη της από τον προηγούμενο γάμο της, αλλά και η κουμπάρα Ελένη Μενεγάκη μετά του συζύγού της Γιάννη Λάτσιου. Φυσικά, δεν έλειπε ο αγαπημένος σύζυγος της Νατάσας, Ανδρέας Φουστάνος.
Ο διευθυντής της Sony Music, Δημήτρης Γερμενίδης, έκοψε μια τούρτα προς τιμήν της αοιδού και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της δισκογραφικής της δουλειάς.
Αυτό, όμως, που έμαθα από την - επαναλαμβάνω - εκλεκτή πηγή μου είναι πως πολλοί καλεσμένοι έλαμψαν δια της απουσίας τους. Καλοκαίρι, καθώς είναι, οι άνθρωποι φεύγουν από την Αθήνα και πηγαίνουν να ξεκουραστούν.
Τώρα θα μου πεις, ο Δημήτρης τί έκανε εκεί πέρα; Αυτός, αγάπη μου, είχε όρεξη για ξεσάλωμα και, μια που είναι για λίγες ακόμα μέρες στην Αθήνα, τα έδωσε όλα στο μαγαζί! Ενώ δηλαδή μου μίλησε για την εκδήλωση και τα highlights της βραδιάς, δεν μου είπε τίποτα για τις δικές του... δραστηριότητες, προσπαθώντας να μου ρίξει στάχτη στα μάτια!
Αυτά Δημητρούλα μου τα τελευταία νέα! Πες μου τώρα ότι δε σε σόκαρα, γιατί δεν θα σε πιστέψω!
'Οταν επιστρέψεις, να παρακολουθείς από κοντά σε παρακαλώ τον Δημήτρη, γιατί από αλλού τα περιμένεις και από αλλού σου έρχονται. . .