Νοικοκυρεύεται η Λόπεζ!

10.07.2001
Αγαπημένε Σωτήρη, άλλοι χωρίζουν και άλλοι παντρεύονται . . . Το ποιος χωρίζει το ξέρεις και μην με αναγκάσεις να επεκταθώ σε λεπτομέρειες γιατί δε σε συμφέρει. 'Αλλωστε δεν έχει και ενδιαφέρον! Πόσοι όμως θα ενδιαφερθούν, όταν ακούσουν ότι παντρεύεται η Τζένιφερ Λόπεζ και μάλιστα όχι με βάση φήμες, αλλά σύμφωνα με δικές της δηλώσεις; Πολλοί, πίστεψέ με!
Αγαπημένε Σωτήρη,
άλλοι χωρίζουν και άλλοι παντρεύονται . . . Το ποιος χωρίζει το ξέρεις και μην με αναγκάσεις να επεκταθώ σε λεπτομέρειες γιατί δε σε συμφέρει. 'Αλλωστε δεν έχει και ενδιαφέρον! Πόσοι όμως θα ενδιαφερθούν, όταν ακούσουν ότι παντρεύεται η Τζένιφερ Λόπεζ και μάλιστα όχι με βάση φήμες, αλλά σύμφωνα με δικές της δηλώσεις; Πολλοί, πίστεψέ με!

Η Τζένιφερ Λόπεζ, λοιπόν, σε συνέντευξή της σε λονδρέζικο έντυπο, άφησε να εννοηθεί ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Chris Judd, τονίζοντας ότι πιστεύει πως έχει βρει την αδερφή της ψυχή. Απέφυγε, όμως, να διευκρινίσει αν έχουν αρραβωνιαστεί!
Σε άλλη συνέντευξή της στην εφημερίδα "New York Post" διέψευσε τα περί εγκυμοσύνής της, λέγοντας ότι "Δε θα έκανα ποτέ παιδιά χωρίς να είμαι παντρεμένη. Οι γονείς μου θα με σκότωναν!". Είδες τί καλή και συνετή κοπέλα που είναι η Τζένιφερ βρε Σώτο μου; Μπράβο της, γιατί τελικά φαίνεται ότι έχει αρχές. . . Στην ίδια συνέντευξη, πάντως, επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να παντρευτεί μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ δήλωσε την έντονη επιθυμία της να κάνει μια οικογένεια μέσα στην επόμενη χρονιά!
Καλά όλα αυτά βρε Σωτήρη, εγώ όμως έχω μια απορία και σαν μεγαλύτερος, είσαι ο πιο αρμόδιος για να μου την λύσεις. Αν βάλεις κάτω, γλυκέ μου, τους μήνες, θα δεις ότι ξεκινώντας μια οικογένεια μέσα στην επόμενη χρονιά σημαίνει ότι η σύλληψη μπορεί να έχει ήδη γίνει. Αν πάλι σκεφτείς ότι η κοπέλα σκοπεύει να παντρευτεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, το παιδί δε θα είναι νόθο... 'Αρα δεν θα την σκοτώσουν οι γονείς της, άρα... μπορεί να είναι έγκυος! Λέω τώρα εγώ, καθώς το μυαλό μου πρέπει να τρέχει πριν από την είδηση, έτσι δεν είναι;;;