Τον αγαπώ τον Μπέντζαμιν

11.07.2001
Αγαπητή 'Εβελυν, τον τελευταίο καιρό ομολογώ ότι έχω ζήσει πολλούς χωρισμούς φίλων και έχω αρχίσει να ανησυχώ. Γιατί χωρίζουν όλοι; Τώρα θα μου πεις, δεν είσαι η κατάλληλη για να ρωτήσω και σου ζητώ συγνώμη αν σε στενοχώρησα, τα ίδια όμως περνάω κι εγώ. . . Σημασία έχει πάντως, μια σχέση να τελειώνει ωραία, να κρατάς τις ωραίες αναμνήσεις και να δείχνεις σεβασμό στον άνθρωπο με τον οποίο πέρασες τόσα μαζί, μέχρι και την τελευταία στιγμή. 'Ετσι έκαναν τουλάχιστον η πανέμορφη Τζούλια Ρόμπερτς και ο γοητευτικός Μπέντζαμιν Μπρατ.
Αγαπητή 'Εβελυν,
τον τελευταίο καιρό ομολογώ ότι έχω ζήσει πολλούς χωρισμούς φίλων και έχω αρχίσει να ανησυχώ. Γιατί χωρίζουν όλοι; Τώρα θα μου πεις, δεν είσαι η κατάλληλη για να ρωτήσω και σου ζητώ συγνώμη αν σε στενοχώρησα, τα ίδια όμως περνάω κι εγώ... Σημασία έχει πάντως, μια σχέση να τελειώνει ωραία, να κρατάς τις ωραίες αναμνήσεις και να δείχνεις σεβασμό στον άνθρωπο με τον οποίο πέρασες τόσα μαζί, μέχρι και την τελευταία στιγμή. 'Ετσι έκαναν τουλάχιστον η πανέμορφη Τζούλια Ρόμπερτς και ο γοητευτικός Μπέντζαμιν Μπρατ.
Η Τζούλια, σε πρόσφατη εμφάνισή της, την πρώτη ίσως μετά τον χωρισμό της, δήλωσε ότι με τον Μπέντζαμιν χωρίσανε φιλικά και ότι τον αγαπάει πάρα πολύ. "Είναι πολύ καλός άνθρωπος, ο ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα, αλλά δεν είναι ο δικός μου άντρας τώρα πια. . . Είναι ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι. . . Λυπηρό αλλά αληθινό."'Ολα έγιναν ήρεμα, τόνισε η βραβευμένη με 'Οσκαρ Τζούλια, αδυνατώντας να καταλάβει γιατί όλοι έχουν βαλθεί να τους χωρίσουν με άσκημο τρόπο!
Όσον αφορά, δε, την υποτιθέμενη σχέση της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζούλια δήλωσε χαριτολογώντας ότι πρόκειται για έναν πολύ γλυκό άνθρωπο, περιέργως όμως δεν βγαίνει μαζί του.
Αυτά 'Εβελυν τα νεώτερα και εγκυρότερα νέα από τον πολυσυζητημένο χωρισμό. Στο κάτω κάτω, ακόμα και να μάλωσαν τα παιδιά (άλλωστε μεγάλο έρωτα είχαν περάσει, δεν είναι και εύκολο να χωρίσουν χωρίς ένταση, όποιου είδους!) μπροστά στον κόσμο δείχνουν ανωτερότητα και πραγματική αγάπη ο ένας για τον άλλον. Αυτό είναι που μετράει, δε συμφωνείς;