Τί έπαθαν τα παιδιά...

13.07.2001
Αγαπημένε μουΣωτήρη, ξέρεις τί έπαθε τις προάλλες το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ; Κι όμως, υπάρχουν αγαπημένα ζευγάρια τη σημερινή εποχή και δη στο χώρο του θεάματος. Σου μιλάω για τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ 'Ανιστον, το πιο όμορφο ζευγάρι του κόσμου κατά την ταπεινή μου γνώμη! Οι όμορφοι νέοι, λοιπόν, έχασαν την πτήση τους από το Λονδίνο με προορισμό το Λος 'Αντζελες, επειδή το αεροπλάνο που τους μετέφερε από τη Ρώμη είχε 2 ώρες καθυστέρηση!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
ξέρεις τί έπαθε τις προάλλες το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ; Ναι, υπάρχουν αγαπημένα ζευγάρια τη σημερινή εποχή και δη στο χώρο του θεάματος. Σου μιλάω για τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ 'Ανιστον, το πιο όμορφο ζευγάρι του κόσμου κατά την ταπεινή μου γνώμη! Οι όμορφοι νέοι, λοιπόν, έχασαν την πτήση τους από το Λονδίνο με προορισμό το Λος 'Αντζελες, επειδή το αεροπλάνο που τους μετέφερε από τη Ρώμη είχε 2 ώρες καθυστέρηση! Και παρόλο που είχε καθυστέρηση και η πτήση που θα τους πήγαινε στο L.A, την έχασαν μόλις για 10 λεπτά!
'Ομως, παρά το ατυχές περιστατικό, ο Μπραντ και η Τζένιφερ δεν πτοήθηκαν καθόλου και, αφού βρήκαν διαθέσιμη πτήση για Νέα Υόρκη μετά από 1 ώρα, παρέμειναν με ζωντάνια και κέφι στο αεροδρόμιο του Λονδίνου!
Α ρε πατέρα, έτσι είναι οι ερωτευμένοι, δεν κοιτούν και δεν υπολογίζουν τίποτα! 'Ασε που τα παιδιά σε λίγο καιρό κλείνουν ένα χρόνο παντρεμένοι και δεν ακούν κανέναν από αυτούς που έχουν βαλθεί να τους χωρίσουν!
Σκόρδα στα παιδιά, Σώτο μου, γιατί πολύ μου αρέσουν μαζί! 'Ασε που δύσκολα συναντάς τέτοια χημεία...
'Οσο για σένα, δεν νομίζω να σε ξαναενημερώσω, γιατί η Miss Κους Κους επιστρέφει! Και μην μου πεις ότι δε στενοχωριέσαι, γιατί δε θα σε πιστέψω! Ξέρω ότι ψοφάς να μαθαίνεις τα νεώτερα από τον κόσμο της show biz και ας μου το παίζεις εμένα... ανώτερος!