Τρυφερότητα, φιλία και πραγματική αγάπη!

13.07.2001
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, άκουσα τις προάλλες ένα νέο από το Χόλιγουντ, το οποίο δεν είναι ότι με σόκαρε, με συγκίνησε όμως πέραν του δέοντος, γιατί δεν είμαι συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις. 'Εμαθα, που λες, ότι η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις διατηρούν μια πολύ στενή σχέση μετά από το χωρισμό τους και περνούν μαζί πολλές ώρες. Παρά τις - εδώ και πολύ καιρό τώρα - φήμες που τους ήθελαν στα μαχαίρια, οι δύο αστέρες κατάφεραν να προσπεράσουν τα όποια προβλήματα και να απολαύσουν μαζί βόλτες, παρέα με τα 3 παιδιά τους.
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,
άκουσα τις προάλλες ένα νέο από το Χόλιγουντ, το οποίο δεν είναι ότι με σόκαρε, με συγκίνησε όμως πέραν του δέοντος, γιατί δεν είμαι συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις. 'Εμαθα, που λες, ότι η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις διατηρούν μια πολύ στενή σχέση μετά από το χωρισμό τους και περνούν μαζί πολλές ώρες. Παρά τις - εδώ και πολύ καιρό τώρα - φήμες που τους ήθελαν στα μαχαίρια, οι δύο αστέρες κατάφεραν να προσπεράσουν τα όποια προβλήματα και να απολαύσουν μαζί βόλτες, παρέα με τα 3 παιδιά τους.
Εθεάθησαν, λοιπόν, πριν από λίγο καιρό στη μικρή πόλη Haily του Ιντάχο, την οποία έχουν αγοράσει, μαζί με τα 3 παιδιά τους, Scout, Tallulah και Rumer. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μαζί με την ευτυχισμένη οικογένεια ήταν και ο νέος έρωτας της Demi, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, Oliver Whitcomb.
Χαρακτηριστικό ήταν, αγαπητή μου, ότι ο Μπρους έδειχνε ιδιαίτερα άνετος με όλη την παρέα και φερόταν στο νέο αμόρε της πρώην γυναίκας του σαν να ήταν ο καλύτερός του φίλος.
Εμείς, τέτοια θέλουμε να βλέπουμε πάντα! Ευτυχισμένα ζευγάρια και αγαπημένες οικογένειες! Σκόρδα και μην ακούτε κανέναν!