Η Σάντρα Μπούλοκ στη Μύκονο

14.07.2001
Αγαπημένη μου 'Εβελυν, δεν ξέρεις τί ταξίδια - αστραπή πραγματοποιούν οι ξένοι celebrities στην χώρα μας; Για μια μέρα μόνο και μετά φεύγουν! Όχι σαν κι εμάς που θέλουμε τουλάχιστον 4 μέρες για έναν μόνο προορισμό! 'Ετσι έκανε και η Σάντρα Μπούλοκ, η οποία εθεάθη στη Μύκονο πριν από λίγες μέρες να τα δίνει όλα με την παρέα της.
Αγαπημένη μου 'Εβελυν,
δεν ξέρεις τί ταξίδια - αστραπή πραγματοποιούν οι ξένοι celebrities στην χώρα μας; Για μια μέρα μόνο και μετά φεύγουν! Όχι σαν κι εμάς που θέλουμε τουλάχιστον 4 μέρες για έναν μόνο προορισμό!
'Ετσι έκανε και η Σάντρα Μπούλοκ, η οποία εθεάθη στη Μύκονο πριν από λίγες μέρες να τα δίνει όλα με την παρέα της.
Από ό,τι άκουσα, έσπειρε τον πανικό στο πέρασμά της καθώς, όπως γνωρίζεις, πρόκειται για γυναίκα με ιδιαίτερη απήχηση στον αντρικό πληθυσμό.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι έφτασε στο νησί των ανέμων με το σκάφος της και, αφού περιηγήθηκε στα στενά σοκάκια, έφαγε με την παρέα της στο γνωστό εστιατόριο "Cathedral". Μετά το φαγητό, κατευθύνθηκε προς το "Space Club", όπου γνώρισε την αποθέωση από τους θαμώνες. . .
Το καλύτερο της υπόθεσης, αγάπη μου, είναι ότι η διάσημη ηθοποιός δεν είναι καθόλου τσιγκούνα, μια που σε κάποια στιγμή άνοιξε κιβώτια με σαμπάνιες και κέρασε όλο το μαγαζί!
Κατά τις 4 τα ξημερώματα η Σάντρα κατάφερε να περάσει από τον κόσμο που είχε κατακλύσει το μαγαζί και μπήκε στην πολυτελέστατη λιμουζίνα που την περίμενε, για να την οδηγήσει στο σκάφος της...
Και μην νομίζεις πως αυτές είναι όλες και όλες οι διακοπές της! Θα ακολουθήσουν επισκέψεις και σε άλλα κοσμοπολίτικα νησιά του εξωτερικού! Και μετά από αυτά, θα επιστρέψει στην Αμερική...
Καλά να περάσει να της ευχηθούμε!