Έρωτας - μαϊμού

25.06.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έχεις σκεφτεί ποτέ σου που μπορεί να φθάσεις όταν είσαι ερωτευμένος; Πως μπορεί να σε καταντήσει η αγάπη σου για μια γυναίκα; Ο Παφ Ντάντι ως φαίνεται όχι, διότι προσποιήθηκε ότι είχε δεσμό με τη Ναόμι Κάμπελ. Κι αυτό γιατί ήθελε να κάνει την πρώην του Τζένιφερ Λοπέζ να σκάσει από τη ζήλια της. Εννοείται, δε, ότι δεν τα κατάφερε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχεις σκεφτεί ποτέ σου που μπορεί να φθάσεις όταν είσαι ερωτευμένος; Πώς μπορεί να σε καταντήσει η αγάπη σου για μια γυναίκα; Μπορεί και να το έχεις αναλογιστεί, καθότι είσαι άνθρωπος σοβαρός, μετρημένος, που πατάει γερά στα πόδια του. Έλα όμως, που δεν ισχύει το ίδιο για τον Παφ Ντάντι, ξέρεις τον πρώην της Λοπέζ, ο οποίος, γνωστό σούργελο του εξωτερικού - και συγνώμη για τον χαρακτηρισμό - προέβη σε μια κίνηση, που μόνο ρεζίλι τον έκανε. Προσποιήθηκε ότι είχε δεσμό με τη Ναόμι Κάμπελ.

Ο ράπερ, Σώτο μου είναι πολύ πικραμένος από τον χωρισμό του με τη Τζένιφερ που δε λέει με τίποτα να τον ξεπεράσει. Ρε, έχουν πέσει πάνω οι φίλοι του, λέγοντας του: "Ξέχνα τη, αφού βλέπεις ότι σε έχει γραμμένο", "Πώς γίνεται να αγαπάς μια γυναίκα έγκυο, από άλλον άντρα;" ή "Ξέχασες ότι παντρεύεται; Θέλεις να πιάσουν τα αδέρφια της τα όπλα και να μας πάρουν στο κυνήγι;" κι άλλα τέτοια, παρήγορα λόγια. Αυτός όμως, φίλτατε, τίποτε. Κεφάλι αγύριστο, ή μάλλον αιθεροβάμων, αφού πιστεύει πως η πρώην καλή του θα γυρίσει πάλι στην αγκαλιά του.

Προς το παρόν, η Λοπέζ δεν έχει δείξει τέτοια πρόθεση, οπότε και ο Παφ προέβη στην υλοποίηση του σεναρίου αυτού, που μόνο ένας 15χρονος ερωτευμένος θα μπορούσε να πράξει. Αποφάσισε, λοιπόν, να την κάνει να ζηλέψει, με την καινούργια "αγαπημένη" του. Έτσι, πήρε τηλέφωνο τη Ναόμι, ζητώντας τη μικρή αυτή χάρη. Το μανεκέν, αφού άκουσε με προσοχή τα λόγια του, του είπε πως είναι κομμάτι δύσκολο καθότι είναι αρραβωνιασμένη.

"Πότε έγινε αυτό"; τη ρώτησε ο ράπερ, με αποτέλεσμα η Κάμπελ να γίνει έξω φρενών. Αφού έσπασε δυο πορσελάνινα τασάκια κειμήλιο της οικογένειας Μπριατόρε - ξέρεις του αρραβωνιαστικού της - ηρέμησε, και του εξήγησε πως εδώ και δύο χρόνια είναι μαζί με τον Φάμπιο Μπριατόρε, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη κι ευτυχισμένη, ενώ σκοπεύουν να παντρευτούν. Τα κλασικά δηλαδή.

Αυτός, της ζήτησε συγνώμη εκλιπαρώντας να τον βοηθήσει. Η Ναόμι ρώτησε τον καλό της, κι αυτός που είχε σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθεί, κούνησε το κεφάλι του, εννοώντας: "Δεν πα να κάνεις ό,τι θέλεις". Έτσι, το "ζευγάρι" Κάμπελ - Ντάντι άρχισαν τις κοσμικές τους εξορμήσεις προκειμένου να πείσουν ως ερωτευμένοι. Και τα κατάφεραν Σώτο μου, αφού οι παρευρισκόμενοι στα πάρτι στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες όπου πήγαν, πίστεψαν ότι τα είχαν φτιάξει.

Ο "έρωτας" τους, ωστόσο διήρκησε μόνο λίγες μέρες, διότι στο Χόλιγουντ υποψιάστηκαν τι συμβαίνει. Τα παιδιά τα "χάλασαν", όμως, ο Ντάντι καθόλου δε στεναχωρήθηκε, καθώς στο πρόσωπο της Ναόμι βρήκε μια καλή φίλη. Άσε, που την παρακαλά να του ζητήσει ο, τι θέλει κι αυτός θα το κάνει. "Να πεθάνεις και να πέσεις στο γκρεμό", όπως λέει και το άσμα.