Η επίθεση του γιγαντιαίου καπουτσίνο

22.06.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, πριν λίγο έμαθα κάτι που με συντάραξε τόσο πολύ, που ζήτημα είναι να κλείσω απόψε μάτι. Τη Σάλμα Χαγιεκ τη δάγκωσε μια μαϊμού. Ή για να είμαι πιο σωστή στην περιγραφή, ένας μεγαλόσωμος πίθηκος της γνωστής οικογενείας των Καπουτσίνο. Μάλιστα, τα σημάδια που της προκάλεσε ζήτημα να φύγουν με καθολική πλαστική εγχείρηση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια (όσα και η ηλικία μου), μου πήρε για να διαπιστώσω ότι, το επάγγελμα του ηθοποιού είναι πράγματι επικίνδυνο. Σίγουρα θα πεις ότι, το περασμένο της ώρας (το swatch μου δείχνει 1 και κάτι τα μεσάνυχτα), με έχει επηρεάσει και λέω ό, τι θέλω. Λάθος φίλτατε, πριν λίγο έμαθα κάτι που με συντάραξε τόσο πολύ, που ζήτημα είναι να κλείσω απόψε μάτι.

Τη Σάλμα Χαγιεκ, Σώτο μου, αυτή την ηθοποιό που εμένα κι άλλες ομόυψες της (έτσι δε λέγονται αυτές που έχουν το ίδιο ύψος;) μας κάνει υπερήφανες, τη δάγκωσε μια μαϊμού. Ή για να είμαι πιο σωστή στην περιγραφή, ένας μεγαλόσωμος πίθηκος της γνωστής οικογενείας των Καπουτσίνο. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το ζώο επιτέθηκε στη λατινοαμερικάνα ηθοποιό και τη δάγκωσε στα χέρια. Μετά συγχωρήσεως, νααα κάτι σημάδια που της έκανε.

Αφού, οι γιατροί για να καταλάβεις λένε, πως αυτά θα φύγουν μόνο με καθολική πλαστική εγχείρηση και πάλι κάτι ουλές θα της έχει. Κι αυτό, αποτελεί μεγάλο χτύπημα για τη Σάλμα, καθότι η γυναίκα θεωρείται ως μια από τις πιο sexy του κόσμου. Να φανταστείς, εκεί πέρα στο Χόλιγουντ, όταν βλέπουν ουρά από άνδρες έξω από κατάστημα γυναικείων ρούχων λένε: "Α, η Χάγιεκ έχει πάει για ψώνια". Για τέτοιο σουξέ μιλάμε.

Με όλα αυτά, ξέχασα να σου πω, που εκτυλίχθηκε το γεγονός. Συνέβη στα γυρίσματα της νέας της ταινίας "Φρίντα", όπου η Χάγιεκ υποδύεται τη ζωγράφο Φρίντα Κάγιο. Η ζωγράφος Σωτηράκη μου, είχε ως κατοικίδιο ένα τέτοιο πίθηκο - πως άλλοι έχουν σαύρες, φίδια και σκυλάκια; - οπότε και οι παραγωγοί της ταινίας μέσω ενός μάνατζερ ζώων βρήκαν τον δράστη. Εκεί λοιπόν, που γύριζαν ωραία και καλά μια σκηνή, το ζώο όχι και τόσο ξαφνικά, αφού το είχε κόψει η λόρδα, στα μπράτσα της πρωταγωνίστριας είδε... ρος μπιφ. Οπότε κι όρμησε κατά πάνω της.

Το συνεργείο προσπάθησε να τους "χωρίσει" αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο. Πάλι καλά όμως, που πρόλαβαν και δεν την κατασπάραξε τη γυναίκα. Και σε ρωτώ τώρα Σώτο μου, λες η επίθεση του γιγαντιαίου καπουτσίνου να είναι έργο... Τζένιφερ Λοπέζ; Κι αυτό το αναφέρω, επειδή την Κάστρο ήταν να την παίξει και η Τζένιφερ. Υποθέσεις κάνω.