Ο γάμος της Ναθαναήλ

19.06.2001
Αγαπητή Ελένη, το Σάββατο που εσύ λιαζόσουν στις παραλίες κι απολάμβανες τη γλύκα της ελευθερίας, η Αννίτα Ναθαναήλ ετοιμαζόταν να για την "ισόβια" δέσμευση, κοινώς παντρεύτηκε. Ο γάμος της με τον Κρις Χάμπερτ έγινε το βράδυ στο εκκλησάκι του γκολφ Γλυφάδας.
Αγαπητή Ελένη,

Το Σάββατο που εσύ λιαζόσουν στις παραλίες κι απολάμβανες τη γλύκα της ελευθερίας, η Αννίτα Ναθαναήλ ετοιμαζόταν για την "ισόβια" δέσμευση, κοινώς παντρεύτηκε. Ο γάμος της με τον Κρις Χάμπερτ έγινε το βράδυ στο εκκλησάκι του γκολφ της Γλυφάδας. Η τελετή, Ελενάρα μου, ήταν αν μη τι άλλο φαντασμαγορική από τα βεγγαλικά που έσκαγαν μετά το τέλος του μυστηρίου. Ανάσταση στη Μύκονο θύμιζε το όλο σκηνικό.

Οι καλεσμένοι πάλι ήταν λίγοι και καλοί φίλοι του ζευγαριού. Από διασημότητες ήταν αρκετά μοντέλα συναδέλφισσες της νύφης, ενώ αυτός που τράβηξε πάνω του τα ολίγα φλας ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης. Πολίστας στο επάγγελμα και μην προτρέξει ο νους σου στο...πονηρό, λόγω επικαιρότητας. Ο Κοκινάκης είναι ο πρώην αγαπημένος - αρραβωνιαστικός και παρά τρίχα σύζυγος της Αννίτας, οι οποίοι μπορεί να χώρισαν όμως διατηρούν φιλικές σχέσεις. Τόσο καλές που ο πρώην καλός της πήρε την κορούλα του - μετά τον παραλίγο γάμο έκανε κι αυτός έναν κανονικό με άλλο ταίρι - και πήγε στο γάμο και μετά στη δεξίωση.

Ο μπουφές έγινε στο κτήμα Μεϊμαρίδη, όπου κι εκεί τα βεγγαλικά έδιναν κι έπαιρναν. Λίγο πριν το φαΐ, οι νεόνυμφοι χόρεψαν το καθιερωμένο μπλουζ. Η αλήθεια είναι πως το Αννιτάκι το πήγαινε για τανγκό, μάλιστα είχε κάνει και τα απαραίτητα μαθήματα σε σχολή χορού, όμως άμα δεν έχεις μέσα σου την Αργεντινή. Έτσι, το τανγκό τους έμοιαζε με μπλουζ, αλλά τα χειροκροτήματα και τα επιφωνήματα - από τα παρευρισκόμενα μοντέλα - τα εισέπραξαν, κυρίως για ορισμένες φιγούρες της Ναθαναήλ.

Το νυφικό ήταν ομολογουμένως πολύ όμορφο, σε στενή γραμμή, ενώ τα μαλλιά της ήταν τίγκα στη χρυσόσκονη. Άσχετο: σε κάποια φάση του μυστηρίου, η μητέρα του γαμπρού αναφώνησε ή καλύτερα τσίριξε: "Oh, my baby is getting married". Αντίθετα, η Ελληνίδα συμπεθέρα δεν είπε κουβέντα, αν και μέσα της αναρωτιόταν: "Είναι αλήθεια, παντρεύεται το Αννιτάκι μου"; Το ζευγάρι Ελενίτσα, την επομένη κιόλας του γάμου, αναχώρησε για Λος Άντζελες μεριά, προκειμένου να επισκεφτούν το πατρικό του Κρις και να τους ευχηθούν και τα εκεί σόγια. Το γαμήλιο ταξίδι θα το κάνουν στα νησιά Φίτζι.