Φτου κι από την αρχή

18.06.2001
Αγαπητή Ελένη, μέχρι να αποφασίσω να σου γράψω την είδηση αυτή βασάνισα πολύ τη σκέψη μου. Βλέπεις για μια ακόμη φορά είμαι στη δυσάρεστη θέση να διαψεύσω ένα κους κους μου. Η Τζένιφερ Ανιστον, φίλτατη, ούτε κι αυτή τη φορά είναι έγκυος και ειλικρινά δε φταίω εγώ. Όχι που δεν έμεινε έγκυος, αλλά για τη διάψευση.
Αγαπητή Ελένη,

Μέχρι να αποφασίσω να σου γράψω την είδηση αυτή βασάνισα πολύ τη σκέψη μου. Βλέπεις για μια ακόμη φορά είμαι στη δυσάρεστη θέση να διαψεύσω ένα κους κους μου. Η Τζένιφερ Ανιστον, Ελενίτσα, ούτε κι αυτή τη φορά είναι έγκυος και ειλικρινά δε φταίω εγώ. Όχι που δεν έμεινε έγκυος, αλλά για τη διάψευση. Βλέπεις ολόκληρο το σύμπαν βούιξε ότι το ζεύγος Πιτ επιτέλους θα αποκτήσει διάδοχο.

Το ανέφεραν παντού, στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα, στις εφημερίδες, στα τραμ, τα τρόλεϊ, μέχρι και στη λαδόκολλα που τυλίγουν τις πίτες στα σουβλατζίδικα. Έτσι κι εγώ πήρα το θάρρος να σου ανακοινώσω το ευχάριστο γεγονός. Ειλικρινά, αν δεν είχε δημιουργηθεί τετοιος ντόρος δε θα σου έλεγα τίποτε, διότι σύμφωνα με όλα τα κατά καιρούς δημοσιεύματα το ζευγάρι θα έπρεπε να είχε δημιουργήσει την...οικογένεια Χωραφά.

Η διάψευση Ελενάρα έγινε με επίσημο τρόπο και δια στόματος του εκπροσώπου της Ανιστον, ο οποίος είπε πως η Τζένιφερ ουδέποτε ήταν έγκυος. Η ιστορία -δήλωσε- ξεκίνησε από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι μπέρδεψαν το σενάριο των "Friends" , όπου θα μείνει έγκυος η ηρωίδα Ρέιτσελ, με την πραγματικότητα. Κι αυτοί οι δημοσιογράφοι να κάνουν τέτοιο λάθος; Σα λίγο περίεργο δε σου φαίνεται; Τέλος πάντων, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Εξάλλου, αυτά είναι ενδοοικογενειακά του ζευγαριού.

Ειλικρινά, με το θέμα του απογόνου των Πιτ θα ασχοληθώ μόνο όταν γεννήσει η Τζένιφερ και δω το μωρό με τα μάτια μου - από φωτογραφίες -, διότι δε μπορώ συνέχεια να διαψεύδω. Με κούρασε πως να το κάνουμε, άσε που χαλάει το πρεστίζ μου. Θα βγεις εσύ και θα πεις ας πούμε στον Σωτήρη, να μην πιστεύει όλα όσα λέω, επειδή έχει τύχει να πέσω έξω. Ξέρεις τι χτύπημα είναι αυτό; Να σε θεωρούν "α-φερέγγυα";

Πάντως, αν θέλεις να μαθεις κάτι σίγουρο για τον Μπραντ και τη Τζένιφερ, οι δυο τους θα είναι μαζί μετά από αρκετό καιρό, αφού ξεμπέρδεψαν με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και θα περάσουν ολόκληρο το καλοκαίρι κάνοντας διακοπές σε διάφορα εξωτικά μέρη. Που ξέρεις μπορεί εκεί να "συλλάβουν" τον πολυπόθητο διάδοχο.