Παντρεύονται Γουλιελμάκη - Αλαφούζος

18.06.2001
Ελενάρα μου, σήμερα θα σου μιλήσω για ένα...πρωτότυπο θέμα: έναν ακόμη γάμο της ελληνικής show biz. Αυτή τη φορά το ζευγάρι που θα "κρεμαστεί" είναι ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Βάσω Γουλιελμάκη. Μάλιστα, όρισαν και ημερομηνία γάμου την 29η Ιουλίου, ενώ το μυστήριο θα τελεστεί στη Θεσσαλονίκη
Ελενάρα μου,

Καλησπέρα. Σήμερα θα σου μιλήσω για ένα...πρωτότυπο θέμα: έναν ακόμη γάμο της ελληνικής show biz. Αυτή τη φορά το ζευγάρι που θα "κρεμαστεί" είναι ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Βάσω Γουλιελμάκη. Τα παιδιά, φίλτατη Ελένη, αν και γνωρίστηκαν πριν από οχτώ μήνες, αγαπήθηκαν τόσο πολύ κι άλλο τόσο ταίριαξαν που πήραν αμέσως τη μεγάλη απόφαση: να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, όρισαν και ημερομηνία γάμου την 29η Ιουλίου, καθώς την εποχή αυτή θα έχουν τελειώσει όλες τους τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το μυστήριο, Ελενάκι, θα τελεστεί στη Θεσσαλονίκη - ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης - και συγκεκριμένα στη Μητρόπολη , διότι ο Ναός είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι της ηθοποιού. Όπως καταλαβαίνεις οι λόγοι είναι καθαρά συναισθηματικοί.

Η Βασούλα κάθε μέρα πήγαινε με τις φίλες της στο προαύλιο κι έπαιζαν με τις κούκλες τους και τα περιστέρια. Εκεί, έκαναν όνειρα για το μέλλον και συζητούσαν για τη μεγάλη μέρα, το γάμο τους. Η Βασούλα από τότε είχε εκφράσει την επιθυμία να παντρευτεί στην εκκλησία αυτή και κλείνοντας τα μάτια έβλεπε μπροστά της την εικόνα. Τι λέω πάλι βρε Ελενάρα μου; Φαίνεται με έχει επηρεάσει η πολύ "Καλημέρα Ζωή" που βλέπω.

Κουμπάροι του ζεύγους θα είναι δύο συνάδελφοί τους, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Βάνα Πεφάνη, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι ζευγάρι στη ζωή εδώ και κάτι χρόνια. Το νυφικό ράβει η Σήλια Κριθαριώτη - τελικά οι μόνοι τυχεροί από τους γάμους είναι οι σχεδιαστές και οι...παπάδες - και όπως ακούγεται πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ