Η Καραβάτου παραδέχεται τη σχέση με Κατσούλη!

29.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τους τελευταίους τρεις μήνες δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να είναι in love με Κρατερό Κατσούλη από LAPD. Κι έχουν απόλυτο δίκιο καθώς οι δυο τους εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τους τελευταίους τρεις μήνες δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να είναι in love με Κρατερό Κατσούλη από LAPD. Κι έχουν απόλυτο δίκιο καθώς οι δυο τους εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι. Η Καραβάτου λόγω δουλειάς (παρουσιάστρια του Κους Κους) δεν μπορεί να κάνει πρώτο θέμα στην εκπομπή της το νέο έρωτα της, ούτε, όμως, να πουλήσει τρέλα και να αρνηθεί τα περί έρωτος. Ούτε και να κρύβεται.

Κι αν αυτό το διάστημα δεν έχουμε δει το ζευγάρι σε δημόσια εμφάνιση, η Καραβάτου με κάθε ευκαιρία (κι όταν τη ρωτάνε) εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται ότι κάτι τρέχει με Κρατερό. Για του λόγου το αληθές, σε συνέντευξη της σε κυριακάτικη εφημερίδα δηλώνει ότι «μετά από καιρό είμαι σε μία καλή φάση και μου αρέσει». Λίγο παρακάτω, χαρακτηρίζει τη σχέση τους αρμονική, λέγοντας για εκείνον ότι είναι ένας άντρας που μπορεί να εμπνεύσει για ωραία πράγματα. Χμ.

Η παρουσιάστρια ανφέρθηκε και στο χωρισμό με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Γιάννη από τη Θεσσαλονίκη. «Κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δύο» λέει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, αποκαλύπτει ότι έκανε ο, τι καλύτερο μπορούσε και χαίρεται που προσπάθησε ακόμη κι όταν δεν υπήρχαν ελπίδες για να σωθεί η σχέση τους.