Ο πόνος του Μπόλντουιν

31.05.2001
Αγαπητέ Σωτήρη, άσε ο Μπόλντουιν, ο Άλεκ έχει μεγάλα βάσανα. Ο άνθρωπος το ξεκαθάρισε δεν πρόκειται να ξαναερωτευτεί. "Μεγάλη μου σκασίλα" θα πεις. Όχι, δεν είναι σωστό να λες τέτοια πράγματα. Έχεις υπόψη σου ποιος είναι ο Άλεκ; Ο τέως σύζυγος της Κιμ Μπάζιντζερ.
Αγαπητέ Σωτήρη,


Έχω ένα μεγάλο παράπονο από σένα. Σου ζήτησα χθες μια χάρη (να μου πεις για το "Romeo" αν λέει να πάω) κι εσύ με αγνόησες τελείως. Και να είχα βήξει περισσότερη σημασία θα μου είχες δώσει. Τέλος πάντων, επειδή σου ΄χω αδυναμία το παραβλέπω και μπαίνω κατευθείαν σο θέμα μου. Άσε, Σωτηράκη μου και ο Μπόλντουιν, ο Άλεκ έχει μεγάλα βάσανα.

Ο άνθρωπος το ξεκαθάρισε δεν πρόκειται να ξαναερωτευτεί. "Μεγάλη μου σκασίλα" θα πεις. Όχι, Σώτο μου δεν είναι σωστό να λες τέτοια πράγματα. Έχεις υπόψη σου ποιος είναι ο Άλεκ; Ο τέως σύζυγος της Κιμ Μπάζιντζερ. Κι όχι μόνο αυτό. Είναι ο άνδρας που ζήτησε διαζύγιο από την πρώην "σεξοβόμβα", έτσι δε λέτε εσείς οι άνδρες τις παραπάνω από ωραίες γυναίκες; " Τι λες ρε παιδί μου τόλμησε τέτοιο πράγμα; Πότε έγινε αυτό"; Τον Ιανουάριο που μας πέρασε, αλλά η είδηση είναι αλλού. Ο Μπόλντουιν έχει στεναχωρηθεί τόσο πολύ, λόγω του διαζυγίου, που κοντεύει να σκάσει. Δεν έχει όρεξη για τίποτε και το τελευταίο που τον απασχολεί είναι να κάνει μια νέα σχέση. Τι να περάσει από δίπλα του η...Ζιζέλ; Ούτε που θα την προσέξει.

Έχει κλειστεί στον εαυτό του και κοιτάει μόνο τη δουλειά του. Και να σκεφτείς ότι αυτός επεδίωξε το χωρισμό; Δηλαδή, αν το είχε κάνει η Κιμ πρώτη, τι θα έκανε αυτός; Θα έπεφτε από το λόφο του Χόλιγουντ; Τι να πω ρε Σώτο μου. "Η Μπάσιντζερ που βρίσκεται". Αυτή φίλτατε, ως φαίνεται δεν τα έχει βάψει μαύρα. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Να φανταστείς, δεν πρόλαβε να χωρίσει και το όνομά της μπλέχτηκε σε διάφορους έρωτες. Άμα σου χει βγει το όνομα στο παρελθόν, δε σου...ξαναμπαίνει με τίποτε. Λέγεται, Σωτήρη μου και σε παρακαλώ μη φρικάρεις με αυτό, πως κάτι τρέχει με την Κιμ και τον Αλ Πατσίνο. Ναι, αυτόν τον παντρεμένο, ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας διδύμων.

Έχει βουίξει ο κόσμος, όμως εγώ το χέρι μου δεν το βάζω στη...φωτιά. Αν και ο Αλ είναι γνωστός γυναικάς ανά την υφήλιο. Τέλος πάντων, είμαι της άποψης πως ό,τι κάνουν είναι για τον εαυτό τους. Εξάλλου, ποια είμαι εγώ που θα τους κρίνω; Αλλά ρε Σωτο μου συγνώμη, δε μπορεί να ζητάς διαζύγιο και μετά να λες ότι πονάς και δε θα ξαναγαπήσεις. Σιγά δηλαδή, μη γίνει και καλόγερος ο Αλεκ. Και ... συγνώμη που παρεκτράπην!