Τα γενέθλια της Μις Τουρκίας

31.05.2001
Σωτηράκη μου και πάλι καλησπέρα. Ελπίζω να μη δυσανασχετείς που σου γράφω για δεύτερη φορά μέσα σε μια μέρα. Τι να κάνω, όμως που τώρα θυμήθηκα τα γενέθλια της "Μις Τουρκίας", Μεϊσάν Μουλατιμ, σε κλαμπ της παραλιακής. Σώτο μου, μη με βρίσεις, αλλά το event έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη. Έννοια σου, μπορεί να άργησα να στα πω, έχω όμως αρκετά κους, κους.
Σωτηράκη μου,


Και πάλι καλησπέρα. Ελπίζω να μη δυσανασχετείς που σου γράφω για δεύτερη φορά μέσα σε μια μέρα. Η αλήθεια είναι πως δε θα το έκανα, έλα, όμως που θυμήθηκα ένα νέο που έπρεπε να σου είχα πει εδώ και μια εβδομάδα. "Εσύ έπαθες τέτοιο πράγμα"; Κι, όμως και το περίεργο ξέρεις ποιο είναι; Απορώ πως μου ξέφυγε, αφού κάθε φορά που έρχομαι εδώ σημειώνω σ' ένα χαρτάκι για να μην ξεχάσω αυτά που θέλω να πω. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η (παλιά πλέον) είδηση αφορά μια Τουρκάλα μοντέλα που έκανε τα γενέθλιά της στη χώρα μας. Είδες τιμές Σώτο μου;

Η Μεϊσάν Μουλατίμ - αν δεν κάνω λάθος - την περασμένη Τετάρτη, γιόρτασε τα 23 γενέθλια της σε παραλιακό κλαμπ των Αθηνών. Κι αν νομίζεις πως είχε κουβαλήσει κόσμο από τη show biz της χώρας της για να κάνει μπούγιο, απατάσαι οικτρά. Η μοντέλα είχε καλέσει ντόπιους celebrities, οι οποίοι παραβρέθηκαν στο πάρτι, καθώς είναι όλοι τους φίλοι της. Πως γίνεται αυτό μη με ρωτάς. Θαρρώ, όμως, ότι η show biz είναι μία κι αδιαίρετη για όλη την υφήλιο. Σα μια μεγάλη οικογένεια, ένα πράγμα.

Τέλος πάντων, εκεί ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, συνοδευόμενος από ξανθιά ύπαρξη αγνώστων στοιχείων, το "παιδί" του Βοσκόπουλου Γιώργος Λεμπέσης, η Ζώζα Μεταξά (πρώην του Πανταζή) με τον νέο αγαπημένο της, ο Βασίλειος Κωστέτσος και πολλά εγχώρια μοντέλα. Από κους, κους τώρα άλλο πράγμα. Έχουμε και λέμε: η Μεταξά μόλις είδε τον ΛεΠα πήγε αμέσως στο μέρος του και τον ασπάστηκε με δύο φιλιά στα μάγουλα,. Μάλιστα, τα είπαν για λίγο, αποδεικνύοντας πόσο ανώτεροι άνθρωποι είναι. Σου λέει μπορεί να χωρίσαμε, αλλά δε χρειάζεται να σφαχτούμε κιόλας. Ο αγαπημένος της Ζώζας λέγεται Άκης Δείξιμος και είναι αοιδός στο επάγγελμα. Όσοι τον ξέρουν λένε πως είναι ανερχόμενος στο χώρο του. Τι να σου πω, δεν έχω κάνει κυνηγός . . .ταλέντων.

Ο Κωστέτσος δώρισε στην εορτάζουσα ένα ασπρόμαυρο ριγέ, εξώπλατο φόρεμα που είναι και της μόδας. Μωρέ γιατί να μην είναι και δικός μου φίλος να μου έκανε κανένα δωράκι, τώρα που έχω να πάω σ' ένα σωρό γάμους; Η, δε, Μεϊσάν κατενθουσιάστηκε με το δώρο. "Πρώτη φορά μου δωρίζουν κάτι τέτοιο". Σκέψου, δηλαδή να της έδιναν φόρεμα του Dior, - χωρίς να θέλω να μειώσω τον Βασίλειο - τι θα έκανε; Ο Λεμπέσης, πάλι, ήταν μες στην καλή χαρά. Τώρα θες να' ταν επειδή έβγαλε δίσκο; Θες επειδή μεγάλωσε κατά ένα χρόνο η φίλη του; Δεν το ξέρω.

Α, πριν κλείσω να σου πω ότι η Τουρκάλα μοντέλα, η οποία έχει κι ελληνικές ρίζες θα έρθει να συνεχίσει την καριέρα της στην Ελλάδα. Σου λέει, φίλους για να βγαίνω έχω, τον Κωστέτσο τον ξέρω, ελληνικά μιλάω, γιατί να μην εγκατασταθώ εδώ που έχει και κλαμπακια για celebrities events; Καλό το αγγλικό;