Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη για Θεοδωρίδου - Φουστάνο!

20.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι δύσκολες μέρες του παρελθόντος πέρασαν για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Ανδρέα Φουστάνου, αφού το πρώην ζευγάρι άφησε στην άκρη τις... εχθροπραξίες και πλέον ζει πολιτισμένες καταστάσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι δύσκολες μέρες του παρελθόντος πέρασαν για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Ανδρέα Φουστάνου, αφού το πρώην ζευγάρι άφησε στην άκρη τις... εχθροπραξίες και πλέον ζει πολιτισμένες καταστάσεις. Όπως τα περισσότερα ζευγάρια της showbiz που σέβονται τον εαυτό τους. Τα «χαρακώματα» είναι για εμάς τους κοινούς θνητούς.

Και για να πειστείς ότι Θεοδωρίδου και Φουστάνος έχουν καλές σχέσεις, πριν λίγες μέρες βρέθηκαν τυχαία στη Θεσσαλονίκη και όχι δεν έπεσαν κανόνια. Το αντίθετο. Οι δύο πρώην χαιρετήθηκαν με ένα τεράστιο χαμόγελο Colgate, ρώτησε ο ένας τον άλλον για τα νέα τους, τσάκωσε η Νατάσσα το κοπλιμαν από τον πρώην ότι της πάει το νέο στυλ και μετά από λίγα λεπτά την έκαναν ο καθένας για τον προορισμό του.

Αφού πρώτα φιλήθηκαν σταυρωτά για το «αντίο». Όσοι ήταν μπροστά στη σκηνή δεν πίστευαν στα μάτια τους. Διάβαζαν τα διάφορα δημοσιεύματα που τους είχαν στα χαρακώματα τα προηγούμενα χρόνια και είχαν σχεδόν σιγουράκι ότι σε μία τυχαία συνάντηση (και χωρίς κάμερες στα πέριξ) θα ξεχνούσαν τους καλούς τρόπους. Αλλά όχι, δε συμβαίνει αυτό στην περίπτωση τους. Κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τις κόντρες του παρελθόντος και χωρίς να είναι φιλαράκια» διατηρούν πολιτισμένη σχέση για χάρη κυρίως της κόρης τους, Ανδριάνας.