Η συμβουλή του Παπανδρέου στον Ψινάκη για τον "γάμο" με Ρουβά!

20.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν την Τετάρτη ο Ηλίας Ψινάκης και ο δαιμόνιος μάνατζερ θεώρησε ότι... «Αξίζει να τα πεις» στην καλή του φίλη, Τάτι με αποτέλεσμα εμείς οι τηλεθεατές να
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν την Τετάρτη ο Ηλίας Ψινάκης και ο δαιμόνιος μάνατζερ θεώρησε ότι... «Αξίζει να τα πεις» στην καλή του φίλη, Τάτι με αποτέλεσμα εμείς οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουμε έναν πιο αποκαλυπτικό από ποτέ Ψινάκη. Ο μάνατζερ μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την πλούσια οικογένεια του, για τον πατέρα του που τον αποκλήρωσε επίσημα 8 φορές, αλλά και για τον Sakis Ρουβά.

Δεκαέξι χρόνια στενοί συνεργάτες ήταν οι δυο τους και την περίοδο εκείνη είχαν ακούσει τα εξ’ αμάξης, οπότε σιγά μη δεν αναφερόταν στο «είδωλο», που όλοι ξέρουμε ότι ο Ψινάκης τον έφερε στην κορυφή. Και όχι αγαπημένε μου, αυτή τη φορά ο μάνατζερ δεν περιορίστηκε στα τυπικά: «Τον Ρουβά τον εκτιμώ», «Είναι ο μεγαλύτερος σταρ της Ελλάδας», ούτε στην παρουσία του στη φετινή Γιουροβίζιον. Ο Ψινάκης αναφέρθηκε στο δημοσίευμα μίας εφημερίδας στις αρχές της δεκαετίας του 90 και που «αποκάλυπτε» ότι Ψινάκης και Ρουβάς είχαν παντρευτεί στην Ολλανδία.

Κι αν ο Ψινάκης δεν θυμάται τι έφαγε χθες, αυτή την ιστορία τη θυμάται καλά, αφού ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής του. «Έφαγα μεγάλο κράξιμο τότε από την οικογένεια μου» αποκάλυψε στην Στεφανίδου, λέγοντας ότι είχε πανικοβληθεί τόσο πολύ που σκεφτόταν ακόμη και να φύγει για τις Φιλιππίνες. Ακόμη και η στάση του Sakis, που δεν έδειχνε να επηρεάζεται από το δημοσίευα και το ντόρο που ξέσπασε τότε, δεν τον βοήθησε.

Και μάντεψε ποιανού η συμβουλή καθησύχασε τον Ψινάκη, ο οποίος αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και να αντιμετωπίσει το σκάνδαλο... του Ανδρέα Παπανδρέου! Ω ναι. Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα πάρτι της Μελίνας Μερκούρη και τότε ο Παπανδρέου πλησίασε τον μάνατζερ και χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στο σκάνδαλο του είπε: «Ένα σκάνδαλο καλύπτεται μόνο με ένα μεγαλύτερο». Τώρα ποιο σκάνδαλο βρήκε η Ηλίας για να καλύψει τον «γάμο», δυστυχώς δεν θυμάται. Θυμάται, όμως, πόσο βοήθησε εκείνον και τον Ρουβά η Ζωή Λάσκαρη (μάλιστα το δημοσίευμα έλεγε ότι εκείνη τους πάντρεψε), η οποία τους έλεγε συνέχεια να μη δίνουν σημασία σε όσα ακούγονται.