Θα μείνει με τη χαρά η Έμυ;

20.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πες μου ότι η Έμυ Λιβανίου έμεινε τελικά με τη χαρά, διότι πολύ θα στενοχωρηθώ. Αλήθεια, σου το λέω. Γιατί, η Έμυ έμεινε με τη χαρά; Χμ. Όπως διαβάζω, η εκπομπή που ήταν να παρουσιάσει

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πες μου ότι η Έμυ Λιβανίου έμεινε τελικά με τη χαρά, διότι πολύ θα στενοχωρηθώ. Αλήθεια, σου το λέω. Γιατί, η Έμυ έμεινε με τη χαρά; Χμ. Όπως διαβάζω, η εκπομπή που ήταν να παρουσιάσει στον Alpha, το περίφημο «Ten» και που ήταν να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μαΐου, δεν θα κάνει. Πρεμιέρα εννοώ, ενώ πολλοί δεν αποκλείουν να μην ξεκινήσει καθόλου. Ούτε φέτος και πιθανόν ούτε και του χρόνου.

Βλέπεις, οι Γερμανοί είδαν τα πρώτα δοκιμαστικά της εκπομπής και δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με το αποτέλεσμα. Ακόμη και με την Λιβανίου δεν έμειναν ικανοποιημένοι. «Κατ, κατ» φώναζαν και ζήτησαν από την παραγωγή να το πάει πάλι από την αρχή. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Τελευταία στιγμή, τι να προλάβεις να διορθώσεις και να αλλάξεις; Οπότε καταλαβαίνεις, ότι η πρεμιέρα του Μαΐου αναβάλλεται.

Τον Ιούνιο; Ιδού, η απορία. Θα βγει τον Ιούνιο το «Ten» ή τσάμπα η χαρά και οι συνεντεύξεις της Έμυς για τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση; Περιττό, δε, να σου πω το άγχος που είχε τις τελευταίες μέρες. Και την απογοήτευση, διότι δεν είναι και λίγο να μένεις με τη χαρά. Τόσο κόπο, τρέξιμο και τόσα βιογραφικά έστειλε η παρουσιάστρια μπας και βρει μία δουλειά στην TV Κι εκεί που είπε ότι τη βρήκε, να στραβώσει; Γκαντεμιά δεν το συζητώ.