Καβάλα στο ... καλάμι η Κοκκίνου(;)

24.05.2001
Γιώργο, καλησπέρα. Έμαθα την Παρασκευή θα μαζευτείτε και θα πάτε Τσαλίκη - Κοκκίνου. Καλά θα περάστε, μαζεύονται και διάφοροι celebrities. Αν και -μη γίνει όμως κουβέντα - δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για την αοιδό του σχήματος. Να βρε παιδί μου, λένε κάποιοι ότι η Έλλη κάθε βράδυ πηγαίνει στο κέντρο καβάλα...στο καλάμι της. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Γιώργο,


Καλησπέρα! Έμαθα, την Παρασκευή, θα μαζευτείτε και θα πάτε Τσαλίκη - Κοκκίνου. Καλά θα περάστε, διότι ως γνωστών, αν έχεις καλή παρέα, παντού ωραία είναι. Μη νομίζεις ότι πετάω καμιά σπόντα για το εν λόγω κέντρο που φιλοξενεί τα παιδιά. Προς Θεού. Αν και μεταξύ μας δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για την αοιδό του σχήματος.

Να βρε παιδί μου, κάποιοι φίλοι μου, χωμένοι στο χώρο και άριστοι γνώστες αυτού, μου είπαν τις προάλλες πως είδαν έξω από το "Romeo" παρκαρισμένο ένα καλάμι. Ειλικρινά, δε θα έψαχναν τον ιδιοκτήτη του, αν αυτό δεν εμπόδιζε την κυκλοφορία. Βλέπεις το είχαν διπλοπαρκάρει. Εντάξει, μπορεί ο λόγος μου να είναι κομμάτι αλληγορικός, όμως σε αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι η Κοκκίνου έχει σηκώσει λίγο τη μύτη της. Την έχει δει, που λένε λαϊκιστί. Εγώ πάλι, δεν καταλαβαίνω το λόγο, ούτε και το πολυπιστεύω. Ωστόσο, είναι πολλά τα στόματα που έβγαλαν τις λέξεις αυτές, οπότε ...
Πάντως, η συνεργασία της με τον Τσαλίκη είναι άψογη και οι δυο τους έχουν δέσει πολύ καλά. Άσε, που στο μαγαζί επί καθημερινής βάσεως συναντάς διάφορους celebrities. Πρόσεξε κακομοίρη μου αν μεθαύριο δεις κάποιον, κόψε κίνηση για να έρθεις να μου πεις τα καθέκαστα.

Μια κι άρχισα με τα κέντρα, να σου πω για την "Ιερά Οδό".
Αλήθεια, έχεις πάει στο πρόγραμμα αυτό; "Όχι;" Σου συνιστώ να πας. Τόσο ο Μητροπάνος, όσο και ο Τερζής είναι φοβεροί. Άσε τα αστεία που κάνουν μεταξύ τους. Ούτε εγώ με το Σωτήρη δεν πειραζόμαστε έτσι. Και οι δύο τα έχουν "βάλει" με τα φρύδια του Πασχάλη. Αφού να φανταστείς βρήκαν λύση για προσθετική μαλλιών στο Μητροπάνο. Να ξυρίσουν τα φρύδια του κουμπάρου του, δηλαδή του Τερζή και να τα κολλήσουν.
Μήπως να πούμε στον Πασχαλάκη, αν έχει την ευγενή καλοσύνη και βεβαίως του περισσεύουν να δώσει λίγα και στο Σώτο μας; Κι εμείς εδώ, στο e-go τσάμπα διαφήμιση κι όση θέλει.

Άσχετο: Τελικά δεν είναι σίγουρο αν το χειμώνα ο Τερζής θα εμφανιστεί πάλι στην "Ιερά Οδό" με τη Γαρμπή.
Ο λόγος είναι ότι δε θέλει να μείνει μακριά από την οικογένειά του για τόσο μεγάλο διάστημα. Θα ξέρεις ότι η φαμίλια του ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη σε ένα πολυτελές σπίτι, σε μεγάλο κτήμα. "Και δεν τους κατεβάζει κι αυτούς στην Αθήνα, όσο καιρό θα τραγουδάει" θα απορείς; Τι να σου πω, μάλλον θα χει τους λόγους του.
Πάντως, ο Μαροσούλης δεν καταθέτει τα όπλα και θα συνεχίσει τις προσπάθειές του μέχρι να πει το τελικό "Ναι". Ίδομεν.