Το γλέντι του Ολυμπιακού

21.05.2001
Γιώργο, καλησπέρα. Καλά σήμερα το πόσο βαριέμαι δεν περιγράφεται. Αφού να φανταστείς για να σου στείλω αυτό το γράμμα έδωσα "σκληρή" μάχη με τη φιλότιμό μου, που τελικά επικράτησε. Έχε χάρη, δηλαδή που πήρατε το Πρωτάθλημα κι εκκρεμεί το γλέντι που κάνατε την Κυριακή στον Πλούταρχο.
Γιώργο,


Καλησπέρα. Καλά σήμερα το πόσο βαριέμαι δεν περιγράφεται. Ούτε να γράψω δε μπορώ. Αφού να φανταστείς για να σου στείλω αυτό το γράμμα έδωσα "σκληρή" μάχη με τη φιλότιμό μου, που τελικά επικράτησε. Έχε χάρη, δηλαδή που πήρατε το Πρωτάθλημα κι εκκρεμεί το γλέντι που κάνατε την Κυριακή στον Πλούταρχο. Καλά ρε συ Τζόρτζ δε βαρεθήκατε επί πέντε συναπτά έτη να πηγαίνετε κάθε Μάη στα μπουζούκια; Στο τέλος, θα σας φάνε οι κραιπάλες. Που λες, φίλτατε οι παίκτες σας το έκαψαν κανονικότατα. Θες έβγαλαν το απωθημένο τους που έχασαν το γλέντι που είχαν προγραμματίσει και για την "κατάκτηση" του Κυπέλλου; Θες είναι παιδιά γλεντζέδικα; Δεν ξέρω, πάντως στον Πλούταρχο έγινε το έλα να δεις.

Εγώ, βεβαίως και δεν ήμουν εκεί. Τώρα πως έμαθα όλα τα παρακάτω μη σε νοιάζει. Εκτός από μένα δεν ήταν ούτε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ήταν, όμως ο Γιώργος Λούβαρης, οπότε υπήρξε επίσημη εκπροσώπηση. Α, δεν ήταν ούτε κι ο Τζιοβάνι. Κι απορώ γιατί; Μήπως είχε πυρετό κανένα παιδί του; Μήπως η γυναίκα του είχε κοιλόπονο; Ή μήπως είχε ολίγα νεύρα από το παιχνίδι; Τέλος πάντων, οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν κανονικά το "παρόν", μετά των αγαπημένων τους.

Αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η Κωνσταντίνα Πόπη, ξέρεις το μοντέλο, η οποία τα έχει με τον Κόντη. Είδες ο Χρηστάκης "γκολ" που έβαλε; Ο Γεωργάτος πάλι, ρούπι δεν άφησε να κάνει η καλή του. Συνέχεια αγκαλιά την είχε. Βρε ούτε στην τουαλέτα δεν πήγε η κοπέλα. Το άλλο πάλι το ξέρεις; Ο Ηλίας Πουρσανίδης χώρισε με την Πέτα και είναι με μια κοπέλα, όμορφη μπορώ να πω, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν προς το παρόν άγνωστα. Ωστόσο, οι δυο τους - από τα λίγα που μπόρεσα να μάθω - είναι πολύ ευτυχισμένοι, ενώ όλο το βράδυ τραγουδούσαν ο ένας στον άλλον.

Πάντως, το "κλου" της βραδιάς ήταν ο Γιαννακόπουλος, ο Στέλιος. Χόρεψε, ήπιε, κάπνισε πούρο και τραγούδησε. Κι όχι χαμηλοφώνως, κανονικά από το μικρόφωνο το είπε το ασματάκι του. Ειλικρινά, αν του χρόνου δεν το ξαναπάρετε πολύ θα στεναχωρηθώ. Και ξέρεις γιατί; Επειδή δε θα δω αυτόν τον παίκτη - ταλέντο να άδει με τόση ευκολία και πάθος. Κι από χορό οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν ρέστα, ενώ επέδειξαν σπουδαία δείγματα αντοχής κυρίως οι: Καραταϊδης, Μαυρογενίδης, Γιαννακόπουλος και Τζόρτζεβιτς. Ο, δε, Κούλης εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους προαναφερθέντες λεπτό δεν κάθισε κάτω, παροτρύνοντας συνέχεια τους συμπάικτες του να τον μιμηθούν. Είδες τι αρχηγό χορευταρά εχετε;

Αυτό ήταν πάνω κάτω το γλέντι της ομάδας σου. Ήρεμο, κεφάτο, αλλά και με αρκετά κους, κους. Άντε, κλείνω εδώ το γράμμα μου, διότι όπως σου είπα βαριέμαι. Μήπως ρε με ματιάσανε;