Και την πήραν τα κλάματα...

22.05.2001
Ελενάρα μου, καλησπέρα, χρόνια πολλά κι ο, τι ποθείς να το βρεις. Και κυρίως ποτέ μη νιώσεις πόνο. Πάρε παράδειγμα τη Νικόλ Κίντμαν, η οποία δε λέει να ξεπεράσει το διαζύγιό της με τον Τομ Κρούζ. Πονάει η γυναίκα, διότι ο χωρισμός της γκρέμισε όλα τα πιστεύω της, τις ηθικές της αξίες. Αυτά κι άλλα πολλά είπε στην Γουίνφρεϊ μεταξύ κλαυθμών και οδυρμών.
Ελενάρα μου,


Καλησπέρα, χρόνια πολλά κι ο, τι ποθείς να το βρεις. Και να κρατήσει για πάντα. Κι αν οι γλυκές μου αυτές ευχές σε παραξενεύουν ένα έχω να σου πω. Τον τελευταίο καιρό γύρω μου μόνο δυστυχία και πόνο βλέπω με αποτέλεσμα να μου δημιουργείται το εξής ερώτημα: "Που βαδίζουμε ρε Ελενάρα"; Μια και μίλησα για δυστυχία ήρθε στο μυαλό μου η Νικόλ Κίντμαν. Πω, πω δεν είναι φοβερό το όνομά σου να συνδέεται με το συναίσθημα αυτό; Τι να κάνουμε, όμως δε φταίμε εμείς που χώρισε από τον Τομ Κρούζ, ούτε που τα έβαψε μαύρα λες κι έχασε τον άντρα τον βαρύ, τον καραμπουζουκλή.

Η Νικόλ, Ελένη μου προχθές (ημέρα Σάββατο) πήγε στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ και μίλησε για τα πάντα. Μα κυρίως για το διαζύγιό της με τον Τομ. Από τα λίγα που κατάλαβα, διότι την είχαν πάρει τα κλάματα και τα "σνιφ, κλαψ, ουάκ" δε βοηθούν και πολύ, η γυναίκα φέρει μεγάλο πόνο στην καρδιά. Αποκάλυψε - λες και δεν το ξέραμε - ότι ζει ένα εφιάλτη εξαιτίας του διαζυγίου και πως είναι μεγάλη ψεύτρα επειδή λέει ότι νιώθει καλά. Άσε, που προσποιείται ότι δεν την έχει πάρει από κάτω και πως συνεχίζει κανονικά τη ζωή της. Και το πιστεύει αυτό που λέει. Ωστόσο αν νομίζει ότι με την "ερμηνεία" της αυτή είναι άξια να πάρει ένα Όσκαρ είναι γελασμένη.

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τη στεναχώρια της. Δε την είδα νομίζεις στις Κάννες που δε γέλασε το χειλάκι της καθόλου; Είχε ένα χαμόγελο λες και της έλεγαν ανέκδοτα για κοκκινομάλλες. Τέλος πάντων, η κοπέλα είπε ακόμη ότι ποτέ της δε σκέφτηκε ότι θα βρισκόταν στη θέση, όπου θα έπρεπε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή. Εδώ που τα λέμε, είναι να γκρεμίζεται όλος της ο κόσμος με αυτό που τη βρήκε. Αμ , το άλλο που νόμιζε πως θα ήταν για πάντα παντρεμένη; Αυτό που το πας; Η Λιζ Τέιλορ δηλαδή τι να πει;

Πάντως, οφείλουμε να καταλάβουμε την τελευταία της άποψη. Η Νικόλ δεν είναι καμιά αιθεροβάμων. Είχε στοιχεία και πίστευε αυτά που πίστευε. Έχεις υπόψη σου πως ήταν ο γάμος της με τον Τομ; "Εφιάλτης"; Όχι, γεμάτος αγάπη ήταν. "Και τότε γιατί χώρισαν"; θα αναρωτιέσαι. Μα επειδή ήταν γεμάτος...αγάπη. Δυστυχώς, η Κίντμαν δεν εισήλθε σε περισσότερες λεπτομέρειες, διότι έχει δύο ανήλικα παιδιά που πρέπει να τα προστατεύσει από την κακή δημοσιότητα που έχει πάρει το διαζύγιο.

Αναφέρθηκε, όμως στον Ιταλό παραγωγό Φαμπρίτσιο Μοσκα. Ποιος είναι αυτός απορείς; Η νέα χαριτωμένη συντροφιά της ηθοποιού, ο οποίος είναι 37 χρόνων, γοητευτικός και μπαινόβγαινε στη σουίτα της στις Κάννες. Είδες Ελενάρα μου τι δράμα ζει; Άτιμο πράγμα το διαζύγιο.