Ξανά μαζί Καντζά - Σπανουδάκης

22.05.2001
Σωτήρη,γεια σου και πάλι. Ελπίζω να μη σ ' έχω ζαλίσει σήμερα με τα τόσα γράμματά μου. Όμως τι να κάνω μεσολάβησε Σαβ/κο, η επικαιρότητα τρέχει κι εγώ οφείλω να σ' ενημερώσω. Που λες Σωτηράκη μου την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα στο Ηρώδειο κι εκεί είδα τον Αντώνη Ρέμο με τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς και την Ελίνα Καντζά με το Γιώργο Σπανουδάκη. Η επανασύνδεσή τους είναι γεγονός και μ' έστειλε αδιάβαστη.
Σωτήρη,


γεια σου και πάλι. Ελπίζω να μη σ ' έχω ζαλίσει σήμερα με τα τόσα γράμματά μου. Όμως τι να κάνω μεσολάβησε Σαβ/κο, η επικαιρότητα τρέχει κι εγώ οφείλω να σ' ενημερώσω. Τι δηλαδή να σε αφήσω να περπατήσεις "ξυπόλυτος στ' αγκάθια"; Που λες Σωτηράκη μου την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα στο Ηρώδειο. "Εσύ σε τέτοια μέρη; Μήπως πήγες να ξεναγήσεις κάποιον φίλο σου τουρίστα"; Θα σχολιάζεις γελώντας. Όχι, φίλτατε κι εγώ - όπως όλη η κοσμική Αθήνα - βρέθηκα στη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Δε θα εισέλθω, όμως σε λεπτομέρειες, διότι δεν είμαι και του πολιτιστικού. Θα σου πω, όμως ποιους πήρε το μάτι μου. Καλά ε; και ποιος δεν ήταν εκεί. Καταρχήν, είδα τον Αντώνη Ρέμο με την αρραβωνιαστικιά του - όπως λένε πολλοί - Ζέτα Μακρυπούλια. Αυτή τη φορά μάλιστα το ζεύγος έκανε κανονικότατη εμφάνιση. Ήρθαν κι έφυγαν μαζί, ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας κάθονταν δίπλα - δίπλα. Το πιστεύεις δεν είχαν κανένα ανάμεσά τους, όπως προηγούμενες φορές σε διάφορα κέντρα. Τώρα πως κι έκαναν το μεγάλο βήμα δεν το ξέρω. Θες όντως να αρραβωνιάστηκαν και πλέον δεν τους νοιάζει μία; Θες δε βρήκαν κανένα χριστιανό να τον χώσουν στη μέση; Πάντως, εντελώς πληροφοριακά το Ζετάκι ήταν πολύ όμορφο, ενώ το φόρεμά της ήταν ανάλογο της βραδιάς.

Το άλλο που είδα και μ' έστειλε αδιάβαστη; Η Ελίνα Καντζά τα ξαναβρήκε με τον Γιώργο Σπανουδάκη, αδελφό του συνθέτη. "Ποια είναι η Καντζά"; Ρε συ Σώτο δεν ξέρεις την Καντζά; Την πληθωρική αυτή πρώην παρουσιάστρια και νυν μοντέλο που συχνά πυκνά διαφημίζει διάφορα ινστιτούτα αδυνατίσματος; Έλα, καλέ όποια πέτρα - της Μυκόνου - κι αν σηκώσεις τη γνωρίζει. Τέλος πάντων, δες τη διπλανή φωτό για να κατατοπιστείς και διάβασε τα παρακάτω.

Η Ελίνα για ένα φεγγάρι διατηρούσε δεσμό με τον Σπανουδάκη, ο οποίος εκτός από αντιπρόεδρος του Ηρακλή είναι και μεγάλος καρδιοκατακτητής. Τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην "αγορά" της έχει?δοκιμάσει. Αν θυμάσαι τα είχε και με τη Ράνια Θρασκιά. Που λες, λοιπόν γι άγνωστους λόγους το ζευγάρι τα "τσούγκρισε", χωρίζοντας τα τσανάκια τους. Οι πιθανότητες για επανασύνδεση ήταν λίγες, αφού ο καθένας φαινόταν να είχε τραβήξει το δρόμο του. Αυτά τουλάχιστον ήξερα, διότι προχθές αυτά που είδα άλλα μου έδειχναν.

Οι δυο τους ήταν μες στην καλή χαρά με την Καντζά κάθε λίγο και λιγάκι να πέφτει στα στιβαρά μπράτσα του αγαπημένου της. Θέλεις ότι είναι κομμάτι γατούλα; Θέλεις ότι ξεκούραζε το σβέρκο της; Θέλεις ότι κάπου παρά πέρα ήταν οι φωτογράφοι κι έπρεπε να μάθουν το γεγονός; Ο, τι κι αν ίσχυε κανονικά δε θα έπρεπε να μου πέφτει λόγος. Έλα, όμως που καθόμουν πίσω τους και το μόνο που έβλεπα ήταν την "πλούσια" κόμη της. Μέχρι τις τρίχες που είχαν ψαλίδα μέτρησα. Τέλος πάντων, στο Ηρώδειο όπως προείπα ήταν πλήθος κόσμου, ενώ ξεχώρισα τη Ρούλα (Κορομηλά) με τον σύζυγό της και πολλούς πολιτικούς. Αυτά είχα να σου πω Σώτο μου και υπόσχομαι να είναι τα τελευταία για σήμερα. Εις το επανειδήν