Κάτι τρέχει με Γεωργούλη - Σολωμού;

26.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Αλέξης Γεωργούλης επέστρεψε στην Ελλάδα, δίνοντας μου μεγάλη χαρά, αλλά φευ μάλλον θα αναγκαστώ να την πάρω πίσω. Κι αυτό, διότι από τότε που το «είδωλο»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Αλέξης Γεωργούλης επέστρεψε στην Ελλάδα, δίνοντας μου μεγάλη χαρά, αλλά φευ μάλλον θα αναγκαστώ να την πάρω πίσω. Κι αυτό, διότι από τότε που το «είδωλο» μου πάτησε το πόδι του στα πάτρια εδάφη, δε σταματούν τα δημοσιεύματα που του χρεώνουν τη μία αγαπημένη μετά την άλλη.

Κι ενώ στην αρχή είπα να μη δώσω σημασία, τώρα τα πράγματα μάλλον έχουν σοβαρέψει και οι τελευταίες φήμες που κάνουν το γύρο της πόλης δεν μου αρέσουν καθόλου. Μα καθόλου, όμως. Κι αυτό, διότι υποστηρίζουν ότι ο Γεωργούλης βγαίνει με την Μαρία Σολωμού και οι έξοδοι τους μόνο... φιλικό χαρακτήρα δεν έχουν. Οι δυο τους, μάλιστα, την Τρίτη το βράδυ έκαναν κάτι σαν... δημόσια εμφάνιση, αφού πήγαν κι έφυγαν μαζί από την πρεμιέρα της παράστασης του Θοδωρή Αθερίδη, «Από μακριά».

Γεωργούλης και Σολωμού εμφανίσθηκαν μαζί στο «Μικρό Παλλάς» και όπως καταλαβαίνεις τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν στη θεά των δύο ηθοποιών, αφού αυτό το «σχήμα» μάλλον δεν το περίμενε κανείς. Αν και δεν είναι τόσο άσχετο, αν θυμηθείς πριν πολλά χρόνια που λεγόταν ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Προτού η επιτυχία και η δημοσιότητα μπει στη ζωή τους.

Λες τώρα μετά από χρόνια να θυμήθηκαν τα παλιά; Τι να πω. Πάντως, δεν έδειχναν να ενοχλούνται στα κλικ των φωτογράφων, ενώ μετά το τέλος της παράστασης έφυγαν μαζί και πήγαν σε κοντινό μπαρ. Κι αν πιστέψουμε δημοσίευμα εφημερίδας, εκεί πέρασαν τα μάλα ωραία, αφού και αγκαλιές έπαιξαν και φιλιά έδωσαν. Και δεν θέλω να το σκέφτομαι καν, γιατί με πιάνει κρίση πανικού. Θα βάλω τα κλάματα τώρα....