Η Ηλιάδη επιστρέφει τον Ιούνιο!

26.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει στις πίστες και αυτό είναι οριστικό. Γιατί, τον τελευταίο μήνα όλο ακουγόταν ότι η αοιδός θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπαμπη Λαζαρίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει στις πίστες και αυτό είναι οριστικό. Γιατί, τον τελευταίο μήνα όλο ακουγόταν ότι η αοιδός θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπαμπη Λαζαρίδη και όλο αναβαλλόταν η μεγάλη επιστροφή. Εξάλλου, πότε ακούγαμε ότι θα εμφανισθεί στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στα «Αστέρια», πότε με τον Βασίλη Καρρά στο «Ammos» και πότε με το Νίκο Κουρκούλη σε μαγαζί της Παραλιακής.

Τελικά, τίποτε από τα παραπάνω δεν έγινε πραγματικότητα. Κι ενώ μάθαμε ότι η Ηλιάδη αποφάσισε να μην εμφανισθεί κάπου, επειδή είναι ψυχολογικά ανέτοιμη, τώρα μαθαίνουμε ότι στις αρχές Ιουνίου ξεκινάει τις εμφανίσεις της σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης! Όχι, μην αγχώνεσαι και αυτό είναι οριστικό. Η συμφωνία κλείστηκε και η συνεργασία θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες. Και μάντεψε. Στο πλευρό της αοιδού (που φαίνεται ότι είναι το πρώτο όνομα στο σχήμα) θα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ θα τραγουδήσουν από τις 5 Ιουνίου στο «Όραμα».

Θα πάρουν, δηλαδή, τη σκυτάλη από τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Τι συνέβη και άλλαξε τελικά γνώμη; Λένε ότι τα οικονομικά της δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους, ενώ το όνομα του Τσαλίκη έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο γνωστός αοιδός στο παρελθόν είχε βρεθεί σε παρόμοια φάση με την Ηλιάδη, αφού πριν λίγα χρόνια έχασε τον αδελφό της συζύγους του, Δώρα και παρόλο το πένθος και τη στεναχώρια είχε συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις του στις πίστες.

Οπότε, είναι από τους λίγους ανθρώπους που μπορεί να στηρίξει τη συνάδελφό του επί πίστας και πίσω στα καμαρίνια. Αυτά λένε, αυτά σου λέω κι εγώ. Όσο αφορά την επιλογή της να κάνει το come back στη Θεσσαλονίκη, μόνο τυχαία δεν είναι. Η Ηλιάδη είναι από τη συμπρωτεύουσα, εκεί έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα της κι επειδή εκεί νιώθει σαν το σπίτι της, αισθάνεται πιο ασφαλής σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της.