Στικούδη ή Κολέτσα για Καραφώτη; Ιδου η απορία...

26.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ελεύθερος και μόνος» δηλώνει ότι είναι ο Κώστας Καραφώτης μετά τον οριστικό χωρισμό με την Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά διάφορα έντυπα έχουν αντίθετη γνώμη, με αποτέλεσμα κάθε λίγο και λιγάκι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ελεύθερος και μόνος» δηλώνει ότι είναι ο Κώστας Καραφώτης μετά τον οριστικό χωρισμό με την Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά διάφορα έντυπα έχουν αντίθετη γνώμη, με αποτέλεσμα κάθε λίγο και λιγάκι να τού χρεώνουν και από μία νέα αγαπημένη. Κοίτα να δεις που τα προσωπικά του Καραφώτη μάς απασχολούσαν και πάντα θα μάς απασχολούν. Και όχι δεν του το είχα.

Μετά τις φήμες για την Κατερίνα Στικούδη και το «περίεργο» ταξιδάκι αυτών στην Κύπρο, ήρθε νέο δημοσίευμα να ανατρέψει το σκηνικό. Μπρρρ. Ο αοιδός φαίνεται ότι κάνει ένα διάλλειμα από τις... Κατερίνες και το έριξε στις... Χριστίνες, αφού σύμφωνα με το Ciao βγαίνει με την Χριστίνα Κολέτσα. Μάρω Λύτρα, Κατερίνα Παπουτσάκη, ίσως Κατερίνα Στικούδη, τώρα και Χριστίνα Κολέτσα; Ρούμπο στον ανδρικό πληθυσμό έβαλε ο Κωστάκης. Τέτοια σουξέ και να προσευχόσουν να είχες, δεν θα το πετύχαινες. Γίνονται θαύματα στην εποχή μας;

Τέλος πάντων, σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δύο φρέσκο - χωρισμένοι νέοι ήρθαν πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, ενώ η γνωριμία τους έγινε από κοινούς γνωστούς που έχουν στην Heaven, στο δυναμικό της οποίας ανήκουν και οι δύο. Μάλιστα, ο Καραφώτης φαίνεται ξετρελαμένος με την εκρηκτική Κολέτσα και για του λόγου το αληθές, δεν είχε χάσει πρόβα στο «Ammos, όπου εμφανίζεται εκείνη με τον Βασίλη Καρρά. Κι ας υποστήριζε ο Κώστας ότι πηγαίνει εκεί για τον φίλο του, Γιώργο Χρήστου ο οποίος επίσης συμμετέχει στο σχήμα.

Α, εννοείται ότι ο Καραφώτης πήγε στην πρεμιέρα του σχήματος και κάθισε πρώτη μούρη πίστα μαζί με την αδελφή του. Ωστόσο, φαίνεται ότι και οι δύο (Καραφώτης - Κολέτσα) αρνούνται τα δημοσιεύματα και μάλιστα - σε αντίθεση με ανάλογες περιπτώσεις - δηλώνουν ότι δεν είναι καν φίλοι! Μάλιστα. Εμείς, θα περιμένουμε και θα δείξει.