Η Κελεκίδου μιλάει για μωρό και Κουρκούλη!

26.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος, δίνει η Κέλλυ Κελεκιδου και σε αυτή μιλάει για το μωρό που περιμένει μα περισσότερο για το σύντροφό της και πατέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος, δίνει η Κέλλυ Κελεκιδου και σε αυτή μιλάει για το μωρό που περιμένει μα περισσότερο για το σύντροφό της και πατέρα του παιδιού, Νίκο Κουρκούλη. Και να σου πω; Άμα ήμουν ο Κουρκούλης θα λύγιζα από τα λόγια της αγαπημένη μου. Εδώ, εμένα πήραν τα ζουμιά, που είμαι και δύσκολος άνθρωπος.

Και πώς να μην είσαι στο... σνιφ, σνιφ όταν διαβάζεις στο Down Town την Κελεκίδου να δηλώνει ότι με τον Κουρκούλη έχουν «σχέση ζωής», είναι ο άνθρωπος της, η οικογένεια της και ζουν μία μεγάλη αγάπη; Λυγάς ή δε λυγάς με αυτά τα λόγια; Η αοιδός αποκάλυψε επίσης ότι είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια κι αν τον πρώτο χρόνο κυρίως δήλωναν απλοί φίλοι, το έκαναν διότι εκείνη ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της και δεν ήθελε να τη γνωρίσει ο κόσμος πρώτα από τη σχέση της με τον Κουρκούλη.

Και ωραία το σκέφτηκε δεν το συζητώ. Αν και η περίπτωση τους ήταν... ο κόσμος το χε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Αλλά περασμένα ξεχασμένα. Εξάλλου, τις τελευταίες μέρες (οπότε κι έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη) έχουμε μάθει τόσα πράγματα για τη σχέση τους, όσα δεν ξέραμε τέσσερα χρόνια τώρα. Μαζεμένα μας τα είπαν. Όπως για παράδειγμα, ότι μέσα σε αυτό το διάστημα δεν χώρισαν ποτέ, δεν τσακώθηκαν ποτέ, δεν ύψωσαν καν τον τόνο της φωνής ο ένας στον άλλον. Μόνο κάτι μεταπτώσεις είχαν, για να μην είναι η σχέση τους τελείως βαρετή.