Μείωση μισθού στην Αλιμπέρτη!

02.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν κατά Μαρούσι μεριά» και τα... κανόνια αυτά βρίσκουν στόχο τις τσέπες αρκετών παρουσιαστών του ΑΝΤ1. Ναι, θύματα της οικονομικής κρίσης πέφτουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν κατά Μαρούσι μεριά» και τα... κανόνια αυτά βρίσκουν στόχο τις τσέπες αρκετών παρουσιαστών του ΑΝΤ1. Ναι, θύματα της οικονομικής κρίσης πέφτουν και οι παρουσιαστές με τους παχυλούς μισθούς και η αρχή φαίνεται να γίνεται από το κανάλι του Αμαρουσίου. Τουλάχιστον, εκεί έχουν παραδεχτεί ότι πέφτει ένα πρώτο πετσόκομα στα μισθά.

Κόσμος και κοσμάκης λέγεται ότι περνάει από το γραφείο του Μίνωα Κυριακού για μια κουβεντούλα μείωσης μισθού και η πρώτη που το παραδέχτηκε (και μάλιστα της έγινε κιόλας μείωση) είναι η Σοφία Αλιμπέρτη. Όχι, δεν θα μείνω στο γεγονός ότι η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη για το Σοφάκι και ότι σε όλα τα στραβά της έτυχε και αυτό. Θα σταθώ στο θάρρος της και τη μαγκιά να το παραδεχτεί δημοσίως, όταν βουίζει ο κόσμος για περικοπές και οι περισσότεροι τηλέ- αστέρες σφυρίζουν αδιάφορα.

Η Αλιμπέρτη που λες στην εκπομπή της Βάσιας Λόη, αποκάλυψε ότι πέρασε από το γραφείο του κυρίου Κυριακού, ότι της έγινε πρόταση για μείωση του μισθού κι εκείνη δεν είχε παρά να συμφωνήσει. Επίσης, αρνήθηκε ότι παίρνει τα τρελά λεφτά που είχε ακουστεί όταν πήγε στον ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε ότι την κούρασε το πρωινό και δη το πρωινό ξύπνημα. Αυτό σημαίνει ότι του χρόνου δεν θα είναι στο πρωινό του Σαββατοκύριακου; Χμ.

Η παρουσιάστρια του «Καλομελέτα κι έρχεται» απέφυγε να σχολιάσει κάτι για τη Ναταλία Γερμανού, αλλά δεν έκανε το ίδιο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Εγώ στη θέση του δεν θα έκανα τίποτε αυτή τη σεζόν». Γιατί, Σοφία μου ποιος θα έκανε;