Πετρούλα, ένα ακραίο... καιρικό φαινόμενο!

27.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πού να το περίμενα ότι θα ερχόταν η μέρα που θα γινόμουν φανατική του καιρού και κάθε βράδυ θα στρωνόμουν στον καναπέ σαν τη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου να περιμένω να δω το δελτίο. Καλά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πού να το περίμενα ότι θα ερχόταν η μέρα που θα γινόμουν φανατική του καιρού και κάθε βράδυ θα στρωνόμουν στον καναπέ σαν τη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου να περιμένω να δω το δελτίο. Καλά, εγώ δεν περιμένω να μάθω άμα θα βρέξει την επόμενη μέρα, αλλά για να δω την Πετρούλα του Star. Την δεύτερη εβδομάδα διανύει η αποκάλυψη του Σταμάτη Μαλέλη κι έχει καταφέρει να κάνει τον καιρό του Star τη νέα αγαπημένη μας συνήθεια και το κανάλι να βλέπει νούμερα της τάξεως του 20% και βάλε, που μεταξύ μας, ούτε στα... όνειρα τους τα είχαν φανταστεί!

Πολλοί αναρωτιούνται πόσο θα κρατήσει το «καιρικό» φαινόμενο, Πετρούλα Κωστίδου, ενώ αρκετοί είναι σίγουροι ότι δεν έχει πολύ μέλλον. Με το που θα λιώσουν και τα τελευταία χιόνια, θα «ξεφουσκώσει» και η Πετρούλα. Αμ δε. Τότε είναι που έρχεται το καλύτερο, διότι αν η εν λόγω αερίζεται με βεντάλια Γενάρη μήνα και φοράει τα πετιτ αεράτα φορεματάκια, μπορείς να φανταστείς τι έχει να γίνει με το που θα σφίξουν οι ζέστες.

Αν και δυστυχώς, ο Μαλέλης μάς προειδοποίησε ότι το δελτίο καιρού δεν θα γίνει προκλητικό και ακόμη και το καλοκαίρι θα είναι προσεκτικοί. Κρίιιμα και πίστευα ότι θα μας είχαν καιρό για γυμνιστές! (με τη φόρα που έχουν πάρει δηλαδή) Πώς έχει η κρατική το δελτίο καιρού για τους αγρότες; Και μάς ενημερώνουν πότε πρέπει να ψεκάσουμε για τον δάκο; Ε, κάπως έτσι να το κάνουν και στο Star, για να ξέρουμε πού θα έχει τα μποφόρ. Και δεν το λέω για εμένα, αλλά για τους φουκαριάρηδες τους γυμνιστές... Και τους άνδρες, που χάνουν τα αθλητικά στο Mega προκειμένου να δουν τον καιρό της Πετρούλας.