Τι θα κάνουμε χωρίς Sakis;;;

28.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύο μέρες έμειναν πριν τον μεγάλο τελικό του X Factor και το τελευταίο που με απασχολεί είναι ο νικητής του παιγνιδιού. Εδώ, δεν θα ξαναβλέπω στην τηλεόραση κάθε Παρασκευή τον Sakis και θα ασχοληθώ, αν βγει πρώτος ο Νικόλας Μεταξάς ή ο Λούκας Γιώρκας;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύο μέρες έμειναν πριν τον μεγάλο τελικό του X Factor και το τελευταίο που με απασχολεί είναι ο νικητής του παιγνιδιού. Εδώ, δεν θα ξαναβλέπω στην τηλεόραση κάθε Παρασκευή τον Sakis και θα ασχοληθώ, αν βγει πρώτος ο Νικόλας Μεταξάς ή ο Λούκας Γιώρκας; Γιατί, όπως ακούγεται αυτοί οι δύο είναι τα μεγάλα φαβορί για την πρώτη θέση και είναι λογικό απ’ όλες τις απόψεις. Ξεχωρίζουν (με διαφορά) από τις υπόλοιπες συμμετοχές.

Αλλά, είπαμε η στεναχώρια μου είναι που θα χάσω τον Ρουβά. Έχει γίνει λατρεμένη συνήθεια κάθε Παρασκευή να τον βλέπουμε να μας σκάει το χαμόγελο Colgate, να αγριεύει με τον Γιώργο Θεοφάνους, να κοιτάει με αυτό το λάγνο βλέμμα την κάμερα. Αχ, βαχ. Τι θα κάνω η έρμη η μεγαλό - Ρουβίτσα χωρίς το "είδωλο"; Αν και τώρα που τελειώνει το X Factor είναι καλή ευκαιρία να επιστρέψω στα... νυχτερινά δρώμενα. Βλέπεις, είχα ξεχάσει τις παρασκευιάτικες εξόδους με το παιγνίδι. Καιρός είναι να βγω από το σπίτι και να πηγαίνω στο... Starz!

Τώρα που συνήθισα Sakis; Σιγά μην τον αφήσω. Θα μου λείψει όμως και ο Γιώργος Θεοφάνους, το παραδέχομαι. Ήταν ο κριτής - αποκάλυψη και συγκέντρωσε πάνω του όλη την προσοχή του κόσμου. Δυστυχώς, για το Νίκο Μουρατίδη. Αλλά τι να κάνεις έτσι είναι η ζωή... Στον τελικό του X Factor εκτός από τους τέσσερις φιναλιστ (Λούκας, Νικόλας, Τριημιτόνιο και Κόκκινα Χαλιά) θα εμφανισθούν και οι παίκτες που αποχώρησαν, ενώ σπέσιαλ γκεστ σταρ θα είναι η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Αν και ακούστηκαν διάφορα ονόματα κυρίων (από Δέσποινα Βανδή μέχρι Έλλη Κοκκίνου) η Νατάσσα θα είναι αυτή που θα τραγουδήσει και είναι απόλυτα λογικό. Είναι η μόνη που έχει καινούργια δισκογραφική δουλειά και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο. Α, επίσης είναι και η «μούσα» του Θεοφάνους!